BMW Σειρά 2 Gran Coupe

BMW Σειρά 2 Gran Coupe

BMW Σειρά 2 Gran Coupe

BMW Σειρά 2 Gran Coupe

BMW Σειρά 2 Gran Coupe

 

Η γερμανική εταιρεία πραγματοποιεί την παγκόσμια πρεμιέρα της BMW Σειρά 2 Gran Coupe τον Νοέμβριο του 2019, με το λανσάρισμα να γίνεται την άνοιξη του 2020.

 

BMW Σειρά 2 Gran Coupe

BMW 2 Gran Coupe

 

Ένα νέο μοντέλο στην compact κατηγορία θα παρουσιάσει η BMW. Πρόκειται για τη Σειρά 2 Gran Coupe. Το 4θυρο coupe είναι κομψό και σπορ και προορίζεται για τον σύγχρονο πελάτη που ζει και κινείται στην πόλη.

 

Η Σειρά 2 Gran Coupe φέρνει πολλά νέα στοιχεία εξατομίκευσης στην πολυτελή compact κατηγορία. Επιπλέον, εξοπλίζεται με τις τελευταίες τεχνολογίες λειτουργικότητας και συνδεσιμότητας.

 

Βασίζεται στην αρχιτεκτονική της εμπρόσθιας κίνησης, κάτι που συνεπάγεται σε μεγάλους χώρους στο εσωτερικό και μοιράζεται πολλές προηγμένες τεχνολογίες με την BMW Σειρά 1.

 

Απευθύνεται σε όλα τα target groups, που αναζητούν ξεχωριστή σχεδίαση και εμφάνιση με αυτοπεποίθηση και η παγκόσμια πρεμιέρα της θα γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες τον Νοέμβριο του 2019, με το λανσάρισμά της στις αγορές να έχει προγραμματιστεί την άνοιξη του 2020.

 

Πηγή: BMW

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...