Citroen Berlingo, μεγάλη διάκριση από το Autobest

Citroen Berlingo, μεγάλη διάκριση από το Autobest

Citroen Berlingo, best car by Autobest

Citroen Berlingo, best car by Autobest

Το νέο μοντέλο του Γάλλου κατασκευαστή κατέκτησε τον τίτλο του «Καλύτερου Αυτοκινήτου για την Ευρώπη» από το Autobest για το 2019.

Citroen Berlingo, best car by Autobest

Citroen Berlingo, best car by Autobest

Τον τίτλο του «Καλύτερου Αυτοκινήτου για την Ευρώπη» από το Autobest για το 2019 κατέκτησε το νέο Citroen Berlingo. Η επιτροπή του Autobest ξεχώρισε το αυτοκίνητο που έλαβε τους περισσότερους ψήφους από τους δημοσιογράφους 31 χωρών.

Τα αυτοκίνητα αξιολογούνται με βάση 13 κριτήρια. Αυτά έχουν να κάνουν με τη σχέση αξίας/τιμής, τη σχεδίαση, την άνεση, καθώς και με την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.

Η παραπάνω διάκριση, αφορά την επιβατική έκδοση του Berlingo. Αξίζει ωστόσο να αναφερθεί πως τον περασμένο Σεπτέμβριο, το μοντέλο απέσπασε τον τίτλο «International Van of the Year 2019» και αυτό αφορούσε την επαγγελματική εκδοχή του.

Δηλώσεις για την ανακήρυξη του νέου Berlingo ως «Καλύτερο Αυτοκίνητο για την Ευρώπη», έκανε ο κ. Δημήτρης Καββούρης, Chief Operating Officer της Citroen. «Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Autobest που το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται στον ίδιο κατασκευαστή για δύο συνεχόμενες χρονιές. Ο περσινός νικητής ήταν το Citroen C3 Aircross Compact SUV. Φέτος, το Νέο Citroen Berlingo κατάφερε να ξεχωρίσει από τους αντιπάλους του. Εκσυγχρονισμένος σχεδιασμός, προηγμένες τεχνολογίες και κινητήρες τελευταίας γενιάς Euro 6.2 ήταν τα στοιχεία που έδωσαν στο μοντέλο τη συγκεκριμένη διάκριση».

Πηγή: Citroen


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...