Cupra Formentor VZ5

Formentor VZ5 - Teaser

Cupra Formentor VZ5

Cupra Formentor VZ5
Cupra Formentor VZ5

 

Η Cupra παρουσιάζει σήμερα το Cupra Formentor VZ5, το πρώτο όχημα που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για αυτή, διαθέσιμο και με πεντακύλινδρo κινητήρα.

 

 

 

Formentor VZ5 - Teaser

Formentor VZ5 – Teaser

 

Η CUPRA δεν φοβόταν ποτέ να επαναπροσδιορίσει κατηγορίες αυτοκινήτων, να εισαγάγει νέες ιδέες και να αμφισβητήσει το status quo. To CUPA Formentor συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός παντός εδάφους SUV, με τη σπορ ουσία ενός hatchback, σε ένα coupé αμάξωμα.

 

 

Η σχεδίαση του ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σημερινών πελάτων. Επιπλέον, η γκάμα των χαρακτηριστικών του, το κάνουν να ξεχωρίζει. Το ξεχωριστό μοντέλο προορίζεται να οδηγήσει τη μάρκα CUPRA να ξεπεράσει τα όρια της, καθώς πλησιάζει και η τρίτη επέτειός της.

 

 

Το νέο Cupra Formentor VZ5 θα αξιοποιήσει για πρώτη φορά την ισχύ πέντε κυλίνδρων, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη απόδοση. Ενισχύει έτσι μια ήδη συναρπαστική οδήγηση και προωθεί τη μέγιστη έκφραση της απόδοσης κινητήρα εσωτερικής καύσης, για τους λάτρεις των αυτοκινήτων. Ταυτόχρονα, η νέα έκδοση αποτελεί την απόλυτη μεταφορά τεχνολογίας από τον κόσμο των αγωνιστικών αυτοκινήτων στον δρόμο.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...