Cupra Formentor

Cupra Formentor front

Cupra Formentor

Cupra Formentor front

Cupra Formentor front

 

Με το πρωτότυπο Cupra Formentor που θα παρουσιαστεί στο 89ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης θα γιορτάσει την πρώτη της επέτειο η Cupra.

 

Cupra Formentor back

Cupra Formentor back

 

Cupra Formentor: εξωτερικός και εσωτερικός σχεδιασμός

 

Το αυτοκίνητο είναι χαμηλό, σπορ, με έντονο πίσω μέρος, καπό με ακμές και δυναμικές διαστάσεις. Το αμάξωμα θυμίζει ένα όχημα που μπορεί να κινηθεί σε κάθε έδαφος. Ωστόσο, σε αντίθεση με τον «σκληρό» σχεδιασμό ενός SUV, το Formentor έχει υιοθετήσει μια συνεχόμενη γραμμή σχεδιασμού.

 

Cupra Formentor side

Cupra Formentor side

 

Εσωτερικά

 

Τα υλικά είναι υψηλής ποιότητας και προσφέρουν την αίσθηση του σπορ και του νεωτερισμού. Με το που ανοίξει η θύρα, προβάλλεται το welcome light, με τον δικό τους ξεχωριστό ρόλο να παίζουν το τιμόνι Cupra και τα δερμάτινα καθίσματα.

 

Το ταμπλό βρίσκεται σε οριζόντια διάταξη και τα υλικά με σκούρο χρώμιο με τα μαύρα διακοσμητικά, προωθούν την αισθητική της καμπίνας. Τα καθίσματα τύπου bucket εξασφαλίζουν στον οδηγό καλύτερη θέση, χαμηλότερη και πιο εργονομική.

 

Το digital cockpit από τη μεριά του, εφοδιάζεται με σύστημα πλοήγησης 10 ινσών, το οποίο παρέχει στον οδηγό χρήσιμες πληροφορίες.

 

Cupra Formentor interior

Cupra Formentor interior

 

Cupra Formentor: κινητήρας

 

Είναι υβριδικός και αποδοτικός, καθώς σε συνδυασμό με το κιβώτιο DSG διπλού συμπλέκτη, η ισχύς του ανέρχεται σε 180kW / 245PS, ενώ με τη ρύθμιση πλαισίου DCC και το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, μπορεί να κινηθεί ιδανικά σε κάθε περίπτωση.

 

Η μπαταρία του έχει μεγάλη χωρητικότητα και αυτό του εξασφαλίζει ηλεκτρική αυτονομία έως και 50 χιλιόμετρα βάση του κύκλου WLTP ή 70 χιλιόμετρα βάση του παλαιότερου κύκλου NEDC.

 

Πηγή: Cupra


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...