Cupra Tavascan Concept

Cupra Tavascan Concept

Cupra Tavascan Concept

Cupra Tavascan Concept

Cupra Tavascan Concept

Το Cupra Tavascan Concept θα ντεμπουτάρει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (12-22 Σεπτεμβρίου 2019) και αποτελεί ένα πλήρως ηλεκτρικό SUV coupe.

 

Cupra Tavascan Concept

Cupra Tavascan Concept

Μάλιστα είναι το πρώτο της εταιρείας με μηδενικές εκπομπές ρύπων και συνδυάζει τις ικανότητες ενός SUV, με την απόδοση, την τεχνολογία του κινητήρα και την εκφραστική σχεδίαση.

 

Εξωτερικό

 

Χαρακτηρίζεται δυναμικό και η εμπρόσθια σχεδίασή του τονίζει την ηλεκτρική προσωπικότητά του με το φωτιζόμενο λογότυπο Cupra που είναι τοποθετημένο χαμηλά. Κάθε κανάλι εισαγωγής αέρα, βελτιώνει την απόδοση, καθώς ο αέρας ρέει ομαλά σε όλο το αμάξωμα, ενώ δροσίζει παράλληλα την μπαταρία.

 

Επίσης και οι μυώδεις θόλοι των τροχών των 22 ιντσών βελτιώνουν τη ροή του αέρα, επιτρέποντας στη μείωση της αντίστασής του. Ο πίσω διαχύτης ενισχύεται από το κομψό φως που διατρέχει κατά μήκος του αμαξώματος, που περιλαμβάνει το λογότυπο Cupra.

 

Η απόχρωσή του είναι μεταλλική, ενώ ίνες άνθρακα και χάλκινες λεπτομέρειες τονίζουν την εμφάνισή του.

 

Εσωτερικό

 

Ό,τι αρχίζει εκτός, πλαισιώνεται εντός καμπίνας. Εντοπίζονται δυναμικές τεχνολογίες, σχεδιαστικές λεπτομέρειες και υλικά όπως δέρμα, ανθρακόνημα και Alcantara. Φωτισμός περιβάλλοντος LED καλωσορίζει τους επιβάτες καθώς ανοίγουν τις πόρτες, ενώ τα δερμάτινα μπάκετ καθίσματα προσφέρουν λειτουργικότητα, άνεση και ασφάλεια. Το ψηφιακό σύστημα οργάνων είναι 12,3 ιντσών και πλαισιώνεται από μια άλλη 13.

 

Αναφορικά με τους κινητήρες, ο ένας είναι στον εμπρός άξονα και ο δεύτερος στον πίσω. Η ισχύς ανέρχεται σε 225kW (306PS), η κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς και το όχημα μπορεί να φτάσει τα 100 χ.α.ω. σε λιγότερο από 6,5δλ.

 

Η μπαταρία είναι ιόντων-λιθίου 77kWh και μπορεί να αποθηκεύσει ενέργεια, ικανή να παρέχει αυτονομία 450 χιλιομέτρων. Είναι τοποθετημένη στο πάτωμα, χαμηλώνοντας το κέντρο βάρους.

 

Πηγή: Cupra


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...