FCA e-Village

FCA e-Village

FCA e-Village

FCA e-Village
FCA e-Village

H Fiat Chrysler Automobiles εγκαινιάζει στο Τορίνο το FCA eVillage, το πρώτο «πράσινο χωριό» της αυτοκίνησης, με το εν λόγω να στεγάζεται σε έκταση 1.300τ.μ.

 

 

FCA e-Village

FCA e-Village

 

Εκεί ο Όμιλος θα παρουσιάζει στο κοινό όλα τα εξηλεκτρισμένα μοντέλα του. Παράλληλα, και τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των προηγμένων και φιλικών προς το περιβάλλον μετακινήσεων.



«Πρόκειται για μια πρωτοποριακή εγκατάσταση, όπου μπορούμε να δείξουμε στο κοινό το νέο πρόσωπο της αυτοκίνησης», σημείωσε ο Πρόεδρος της Fiat και Επικεφαλής Marketing της FCA, κ. Olivier François. «Σε αυτό το χώρο θα παρουσιάζουμε το μέλλον. Όχι μόνο μέσω των αυτοκινήτων, αλλά και όλων των τεχνολογιών, των νέων ιδεών, των αισθήσεων και των συναισθημάτων που συνοδεύουν την καθημερινότητα μας. Ο χώρος σχεδιάστηκε να είναι απλός και φιλικός. Αυτό με δεδομένο ότι η απλότητα ταιριάζει απόλυτα με τη βιώσιμη ανάπτυξη. “Less is more”, είναι ο νούμερο ένα κανόνας όταν μιλάμε για φιλικότητα προς το περιβάλλον. Ο δεύτερος όμως είναι η κάθετη σκέψη»

 

 

FCA inagurazione Green

FCA inagurazione Green

 

Ένα συγκρότημα αφιερωμένο στη βιώσιμη ανάπτυξη



Το eVillage στεγάζεται στο συγκρότημα Green Pea στο Τορίνο. Μάλιστα και οι 5 όροφοι της εγκατάστασης είναι αφιερωμένοι στη βιώσιμη ανάπτυξη. Ακολουθώντας τον κανόνα 3R (Reuse=επαναχρησιμοποίηση, Recycle=ανακύκλωση, Reduce=μείωση), το eVillage, είναι σχεδιασμένο ώστε να έχει μηδενικό περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα. Για παράδειγμα τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά. Από την πλευρά τους, τα διακοσμητικά στοιχεία που βρίσκονται στο χώρο εφαρμόζουν την καινοτομία theBreath. Πρόκειται για μια προηγμένη τεχνολογία που σχεδιάστηκε ώστε να βελτιώνει την ποιότητα του αέρα και να μειώνει τη μόλυνση απορροφώντας τους ρύπους μέσα στο υλικό.



Με συνολική έκταση 1.300τ.μ., το eVillage φιλοξενεί τις πιο πρωτοποριακές «πράσινες» τεχνολογίες και βέβαια τα εξηλεκτρισμένα μοντέλα του Ομίλου FCA. Εκτός από τα μοντέλα παραγωγής, όπως το νέο ηλεκτρικό Fiat 500, τα Plugin Hybrid Jeep 4xe και το ηλεκτρικό EDucato, οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν το πρωτότυπο Fiat Centoventi, μια ωδή στην απλότητα. Επιπλέον, και το έξυπνο design, αλλά και την εκθαμβωτική Alfa Romeo Tonale, το πρώτο υβριδικό μοντέλο της μάρκας που αναμένεται να μπει στην παραγωγή το 2021.

 

 

Detail

Detail

 

Με σαφή στόχευση στην προστασία του περιβάλλοντος



Ο Όμιλος FCA συνεχίζει την εστίαση του στην αντιμετώπιση των περιβαλλοντολογικών προβλημάτων. Αυτό καθώς τα συγκεκριμένα αποτελούν μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας. Οι μετακινήσεις αποτελούν βασικό συστατικό της καθημερινότητας των ανθρώπων. Άλλωστε και ο μετασχηματισμός τους είναι απαραίτητος ώστε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του κοινού και παράλληλα να προστατευθεί το περιβάλλον. Η FCA με το τμήμα του Ομίλου eMobility, έχει δημιουργήσει ένα πλάνο ενεργειών ώστε να δώσει λύσεις που είναι φιλικές προς το περιβάλλον, οικονομικά βιώσιμες και προσιτές για όλους. Στόχος να κάνει πιο απλή τη ζωή των ανθρώπων που χρησιμοποιούν εξηλεκτρισμένα αυτοκίνητα.






#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...