Fiat 500 Collezione

Fiat 500 Collezione

Fiat 500 Collezione front

Fiat 500 Collezione front

Νέα έκδοση Fiat 500 Collezione, με πέντε χρόνια εγγύηση, άτοκη χρηματοδότηση και όφελος μέχρι €1.450.

Fiat 500 Collezione back

Fiat 500 Collezione back

Η εταιρεία λανσάρει την έκδοση 500 Collezione – σε hatchback και cabrio – που διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό και δυνατότητα αγοράς με μεγάλο όφελος.

Το 500 Collezione προσφέρεται με αποκλειστική διχρωμία, γκρι υφασμάτινη οροφή (στην cabrio έκδοση) και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών. Επίσης, με διακοσμητική γραμμή χρωμίου στο καπό, χαρακτηριστικά χρωμίου στο εξωτερικό, ταμπλό στο χρώμα του αμαξώματος και καθίσματα αποκλειστικής σχεδίασης.

Fiat 500 Collezione logo detail

500 Collezione by Fiat, logo detail

Το λογότυπο «500» βρίσκεται στα καθίσματα, ενώ το «Collezione» υπάρχει τόσο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, όσο και στα ταπέτα.

Όλα τα παραπάνω περιλαμβάνονται στη στάνταρ έκδοση, με πέντε χρόνια εγγύηση, άτοκη χρηματοδότηση και συνολικό όφελος €1.450 για το hatchback και €1.000 για το cabrio.

Προς το παρόν, διατίθενται με κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων, 69 ίππων, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, γκρι υφασμάτινη οροφή (cabrio) και διχρωμία Lunar Grey/Bianco Gelato.

Πηγή: Fiat


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...