Ford BEV, teas-άροντας το νέο ηλεκτρικό όχημα

Ford BEV Teaser

Ford BEV, teas-άροντας το νέο ηλεκτρικό όχημα

Ford BEV Teaser

Ford BEV Teaser

Η φίρμα αποκάλυψε μέσω μιας φωτογραφίας teaser το νέο αυτοκίνητό της, που είναι εμπνευσμένο από τη Mustang.

Ford BEV Teaser

Ford BEV Teaser

Το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητό της, το Ford BEV, αποκάλυψε η αμερικανική εταιρεία. Εμπνευσμένο από τη Mustang, αναμένεται το 2020 με προβλεπόμενη αυτονομία 480 χιλιομέτρων. Η Ford επενδύει 11 δις δολάρια και έως το 2022, έχει στα πλάνα της την παραγωγή 16 αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων.

Αναφορικά με το νέο όχημα της Ford, το οποίο αποκάλυψε σε teaser φωτογραφία, η ομάδα που ασχολείται με την εξέλιξή του, είναι η Ford Team Edison.

Διευθυντής εξέλιξης σε αυτή, είναι ο Ντάρεν Πάλμερ. Με την ομάδα του υιοθετεί μια νέα προσέγγιση προϊόντων. Παράλληλα, αναπτύσσει και εξελίσσει τα ηλεκτρικά οχήματα και στόχος του είναι να προσφέρει στους πελάτες το καλύτερο.

«Οι αγοραστές ηλεκτρικών οχημάτων επενδύουν στο μέλλον και η ομάδα μας είναι πλήρως αφοσιωμένη, όχι μόνο στο να δημιουργεί αυτοκίνητα που θα αγαπήσουν οι πελάτες, αλλά στο να προσφέρει ένα ολόκληρο οικοσύστημα ηλεκτρικών οχημάτων με αψεγάδιαστη λειτουργία», ήταν τα λόγια του.

Πηγή: Ford


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...