Ford Mustang MagneRide

Ford Mustang MagneRide

Ford Mustang MagneRide

Ford Mustang MagneRide

Ford Mustang MagneRide

 

Ford Mustang MagneRide, με τη Ford Mustang να χρησιμοποιεί μαγνητικό υγρό στα αμορτισέρ για βελτιωμένη απόδοση συνολικά.

 

Ford Mustang MagneRide

MagneRide

 

Ομαλή συμπεριφορά και ποιότητα κύλισης, αλλά και αποτελεσματικότερο φρενάρισμα εξασφαλίζει η χρήση MRF της ανάρτησης MagneRide της Ford Mustang.

 

Για τον σκοπό αυτό, ειδικοί αισθητήρες παρακολουθούν συνεχώς τις συνθήκες που επικρατούν στο οδόστρωμα. Αυτό επιτρέπει σε ηλεκτρομαγνήτες να μεταβάλλουν συνεχώς το φορτίο στο οποίο εκτίθενται τα σωματίδια του σιδήρου στο λάδι των αμορτισέρ. Η μεταβολή αυτή μπορεί να γίνει με μια συχνότητα 1.000 φορών το δευτερόλεπτο. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται άμεση αντίδραση της ανάρτησης στα τεκταινόμενα μεταξύ πέλματος και οδοστρώματος.

 

Το μαγνητικό πεδίο, το οποίο εφαρμόζεται, ευθυγραμμίζει τα σωματίδια σε κάθε αμορτισέρ κάνοντάς τα πιο σκληρά, π.χ. στη γρήγορη οδήγηση και στις στροφές, ενώ αντίστροφα, η μείωση του μαγνητικού πεδίου τα κάνει πιο μαλακά για καλύτερη απόσβεση και άνεση.

 

Η νέα Ford Mustang, διατίθεται με 5λιτρο V8 κινητήρα, 450 ίππων, έχοντας επιτάχυνση 4,3δλ για τα πρώτα 10 χ.α.ω..

 

Πηγή: www.ford.gr


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...