Ford Self Braking Trolley

Ford Self Braking Trolley (1)

Ford Self Braking Trolley

Ford Self Braking Trolley (1)

Self Braking Trolley (1)

 

Υιοθετώντας την τεχνολογία Pre-Collision Assist από το νέο Focus, η Ford δημιούργησε το Ford Self Braking Trolley, το καρότσι που ανιχνεύει εμπόδια και φρενάρει μόνο του.

 

Ford Self Braking Trolley (2)

Self Braking Trolley by Ford

 

Το καρότσι εφοδιάζεται με το Pre-Collison Assist. Διατίθεται στα περισσότερα Ford και είναι στάνταρ στα νέα Focus και Fosuc Active. Χρησιμοποιεί μια εμπρόσθια κάμερα σε συνδυασμό με ραντάρ, ώστε να ανιχνεύει αυτοκίνητα, πεζούς και δικυκλιστές. Μάλιστα ενεργοποιεί αυτόματα τα φρένα, σε περίπτωση που ο οδηγός δεν αντιδράσει στις προειδοποιήσεις.

 

Το Self-Braking Trolley από τη μεριά του, χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα για να πετύχει παρόμοιο αποτέλεσμα και σε περίπτωση που ανιχνεύσει ανθρώπους ή διάφορα αντικείμενα, έχει τη δυνατότητα να φρενάρει αυτόματα, αν διαπιστώσει επικείμενη σύγκρουση, κάνοντας πιο ασφαλή την πορεία του παιδιού που έχει στην κατοχή του το καρότσι, ηρεμώντας παράλληλα τον γονέα του.

 

Πηγή: Ford

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...