FUTURE FORUM από τη BMW Welt

FUTURE FORUM από τη BMW Welt

FUTURE FORUM από τη BMW Welt

FUTURE FORUM από τη BMW Welt
FUTURE FORUM από τη BMW Welt

 

Το FUTURE FORUM από τη BMW Welt, διανύοντας ήδη την τρίτη χρονιά του, θα διερευνήσει τα μεγάλα θέματα του μέλλοντος.

 

 

FUTURE FORUM - BMW Welt

FUTURE FORUM – BMW Welt

 

Σε αυτό οι επισκέπτες του θα μπορούν για μία ακόμα φορά να απολαύσουν συναρπαστικές ψηφιακές live εκδηλώσεις και συζητήσεις με κορυφαίους ομιλητές. Από τον Οκτώβριο του 2019, το FUTURE FORUM by BMW Welt αποτελεί μία προηγμένη πλατφόρμα που προσκαλεί ειδικούς από διαφορετικούς κλάδους και άτομα με επιρροή και καινοτόμο πνεύμα να μοιραστούν τα οράματά τους για το μέλλον. Είναι μία πηγή έμπνευσης και προάγει ενεργά συζητήσεις για όλα τα θέματα του αύριο.

 

 

Αφιερωμένο στη βιωσιμότητα

 

 

Το 2021, το FUTURE FORUM by BMW Welt θα εστιάσει σε ψηφιακές και υβριδικές παρουσιάσεις, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να έχουν πρόσβαση σε βασικά θέματα και ομάδες συζήτησης καθώς και σε νέες ιδέες, φιλοσοφίες και τεχνολογίες που μπορεί να επηρεάσουν τη μελλοντική ζωή. Αυτό σημαίνει ότι το FUTURE FORUM by BMW Welt διαδραματίζει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντος.

 

 

Στη δική του, ψηφιακή σειρά εκδηλώσεων, το FUTURE FORUM by BMW Welt θα αφιερώσει τη φετινή χρονιά στη βιωσιμότητα σε όλες τις πτυχές της. Θα συνεχίσει τη συνεργασία με το 1E9 think tank, και παράλληλα θα ξεκινήσει μία συναρπαστική και εμψυχωτική σειρά εκδηλώσεων με το 2b AHEAD ThinkTank. Όλες οι εκδηλώσεις θα μεταδίδονται ζωντανά (live streams) με δωρεάν πρόσβαση από το FUTURE FORUM website και τη σελίδα του BMW Welt & BMW Museum στο facebook.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες

 

 

Επισκεφθείτε τη σελίδα www.bmw-welt.com/futureforum για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες των προσεχών εκδηλώσεων ή για γενικές πληροφορίες σχετικά με το FUTURE FORUM by BMW Welt.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...