Νέα Eagle F1 Asymmetric 3 της Goodyear για το DS 7 Crossback

Goodyear Eagle F1 Asymetric

Νέα Eagle F1 Asymmetric 3 της Goodyear για το DS 7 Crossback

Goodyear Eagle F1 Asymetric

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Η εταιρεία ελαστικών ανακοίνωσε πως εφοδιάζει το SUV με τα Eagle F1 Asymmetric 3, τα οποία παρέχουν υψηλά επίπεδα πρόσφυσης.

Goodyear Tyre Eagle F1 Assymetric 3

Στην ανακοίνωση πως θα εφοδιάζει το DS 7 Crossback με τα καλοκαιρινά Eagle F1 Asymmetric 3, διαστάσεων 235/45R20 100V XL, ανακοίνωσε η Goodyear. Τα ελαστικά αναπτύχθηκαν ειδικά για τα οχήματα SUV και εν προκειμένω, υπογραμμίζουν τη δυναμική και τη σιλουέτα του οχήματος.

Οι μηχανικοί της Goodyear δούλεψαν σκληρά για την παραγωγή του παραπάνω ελαστικού και η δομή του, βασισμένη σε πολλά επίπεδα, βοηθούν στον χειρισμό σε υψηλές ταχύτητες, παρέχουν σταθερότητα στις στροφές και μειώνουν τη φθορά.

Σε συνδυασμό με την τεχνολογία UHP Cool Cushion Layer, μειώνεται και η αντίσταση κύλισης, που έχει αντίκτυπο στη μειωμένη κατανάλωση. Επίσης, το ελαστικό διαθέτει την τεχνολογία Active Braking, καθώς κατά την πέδηση, αυξάνεται η πρόσφυσή του με το οδόστρωμα, επιτρέποντας στον οδηγό να μειώσει την απόσταση φρεναρίσματος τόσο στον υγρό όσο και στον στεγνό δρόμο.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...