Husqvarna MY19, η νέα σειρά της σουηδικής εταιρείας

Husqvarna MY19 1

Husqvarna MY19, η νέα σειρά της σουηδικής εταιρείας

Husqvarna MY19 1

Husqvarna MY19 1

Η εταιρεία παρουσιάζει την οικογένεια ΜΥ19, η οποία διαθέτει τεχνολογικά προηγμένες μοτοσικλέτες, τόσο για τον ιδιώτη όσο και τον αγωνιζόμενο.

Husqvarna MY19 Motocross 2

Husqvarna MY19 Motocross 2

Καταφέρνοντας να κερδίσει τα φετινά πρωταθλήματα FIM 450SX και 250SX AMA East Region, η εταιρεία, εν όψει 2019, παρουσιάζει τη σειρά Husqvarna ΜΥ19. Πρόκειται για μια σειρά από ευκίνητες, καλύτερες εργονομικά και αποδοτικές μοτοσικλέτες motocross.

Με νέο σασί και κινητήρα, με βελτιωμένο χειρισμό, ισχύ και περαιτέρω μείωση του βάρους, η σειρά ΜΥ19 προσφέρει στον επαγγελματία και τον ιδιώτη αναβάτη, τη σταθερότητα που επιζητεί.

Husqvarna MY19 Motocross 3

Husqvarna MY19 Motocross 3

Για το 2019, η εταιρεία παρουσιάζει μια νέα γενιά δίχρονων και τετράχρονων μοτοσικλετών motocross. Από την TC125 έως την FC450, κάθε μοτοσικλέτα έχει τα δικά της χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζουν.

Μεταξύ άλλων, ο σκελετός, χρώματος μπλε προσφέρει καλύτερες συνθήκες οδήγησης και σταθερότητα. Όλα τα μοντέλα έχουν λάβει μια σειρά από αναβαθμίσεις, με την FC450 να έχει επανασχεδιασμένη κυλινδροκεφαλή, με συνέπεια τη μείωση του βάρους του μοτέρ κατά 500 γραμμάρια.

Husqvarna MY19 Motocross 4

Husqvarna MY19 Motocross 4

Η σχεδιαστική κατεύθυνση για την κατηγορία, που έχει αντίκτυπο στον όλο σχεδιασμό των μοτοσικλετών, προσφέρει όχι μόνο εργονομία, αλλά άνεση και έλεγχο.

Πηγή: Husqvarna


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...