Hyundai Venue, το νέο μικρό SUV ντεμπουτάρει στη Νέα Υόρκη

Hyundai Venue, το νέο μικρό SUV ντεμπουτάρει στη Νέα Υόρκη

Hyundai Venue

Hyundai Venue

 

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης (19–28 Απριλίου) θα γίνει το ντεμπούτο του νέου Hyundai Venue, που απευθύνεται στους σύγχρονους κατοίκους των πόλεων.

 

Hyundai Venue

Hyundai Venue

 

Το μικρό SUV της Hyundai τοποθετείται «κάτω» από το Kona και δεν θα έχει αυτόν τον σχεδιασμό, αλλά θα είναι «τετραγωνισμένος» και «εύρωστος».

 

Ανήκει στην κατηγορία Α, το μήκος του είναι κάτω από τέσσερα μέτρα και προσφέρεται σε όλες τις αγορές. Μεταξύ άλλων, ανταγωνίζεται το Ford Ecosport και για αυτόν τον λόγο έχει εξοπλιστεί με πολλά στοιχεία.

 

Μερικά είναι τα Android Auto και Apple Carplay και αποτελεί το πρώτο όχημα στην κατηγορία του με αεριζόμενα καθίσματα. Επίσης, εξοπλίζεται με ηλιοροφή και σύστημα πολυμέσων.

 

Αναφορικά με τους κινητήρες και ανάλογα με την αγορά, διατίθενται ο 1,4 λίτρων βενζίνης, ισχύος 100 ίππων και ο diesel 1,4άρης, 90 ίππων. Αυτές οι μονάδες συνεργάζονται με χειροκίνητο 6τάχυτο κιβώτιο ή 7τάχυτο αυτόματο.

 

Πηγή: Hyundai


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...