INTUboxes κατά του κορωνοϊού

INTUboxes κατά του κορωνοϊού

INTUboxes κατά του κορωνοϊού

INTUboxes κατά του κορωνοϊού
INTUboxes κατά του κορωνοϊού

INTUboxes κατά του κορωνοϊού, με το καινοτόμο προϊόν να παράγεται στο εργοστάσιο Rosslyn της Nissan και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Πρετόρια.

 

INTUboxes κατά του κορωνοϊού

INTUboxes κατά του κορωνοϊού

 

Το INTUbox είναι ένα διαφανές κουτί που προέκυψε από την ανάγκη προστασίας των επαγγελματιών υγείας που θα έπρεπε να διασωληνώσουν και να θεραπεύσουν ασθενείς με οξεία συμπτώματα του COVID-19. Ως εκ τούτου, το INTUbox αποφεύγει την εξάπλωση ιογενών σταγονιδίων στους επαγγελματίες του τομέα υγείας, χάρη στον περιορισμό τους μέσα στο κουτί, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο έκθεσης.



Κατά τη διάρκεια της παράδοσης των INTUboxes στo Prinshof Campus, η Nissan και η Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου της Πρετόρια σημείωσαν ότι τα INTUboxes αποδεικνύουν την προσαρμοστικότητα και των δύο οργανισμών, στο πλαίσιο της κοινωνικής τους υπευθυνότητας.



“Στη Nissan, είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε στην επείγουσα και μείζονος σημασίας προσπάθεια για την καθυστέρηση της εξάπλωσης του ιού. Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας είναι η καρδιά αυτού του αγώνα, δείχνοντας θάρρος και ακλόνητη δέσμευση ενώ φροντίζουν τους ασθενείς”, δήλωσε ο Shinkichi Izumi, Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan Νοτίου Αφρικής.



Η Nissan αντιλήφθηκε άμεσα την ανάγκη υποστήριξης των εργαζομένων της, διερευνώντας τις επιλογές Μέσων Ατομικής Προστασίας, στην βάση της συγκριτικής αξιολόγησης. Τα INTUboxes ήταν μια από τις επιλογές και η Nissan αναζήτησε ιατρική εμπειρογνωμοσύνη και καθοδήγηση από το Πανεπιστήμιο της Πρετόρια για την κατασκευή τους.




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...