Jeep Freedom Days

Jeep Freedom Days

Jeep Freedom Days

Jeep Freedom Days
Jeep Freedom Days

 

Με το νέο πρόγραμμα Jeep Freedom Days σας δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσετε το αγαπημένο σας, αυθεντικό, Jeep, με όφελος έως 10.000 ευρώ!

 

Jeep Compass

Jeep

 

Παράλληλα μέσω της FCA Bank προσφέρεται, για όσους το επιθυμούν, προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με δυνατότητα αποπληρωμής με 1η δόση από το 2021. Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με την 4ετη εργοστασιακή εγγύηση των 160.000χλμ. και την 4ετη οδική βοήθεια. Αυτά ώστε οι διαδρομές με ένα Jeep να είναι πάντα σίγουρες και ξέγνοιαστες.





Jeep Freedom Days και για την εμπλουτισμένη γκάμα του Jeep Compass



Με την παραγωγή του Jeep Compass για την Ευρωπαϊκή αγορά να πραγματοποιείται πλέον στο εργοστάσιο του Melfi στην Ιταλία, η Jeep ανταποκρίνεται ταχύτερα στην αυξανόμενη ζήτηση του μοντέλου. Παράλληλα εμπλουτίζει περαιτέρω τη γκάμα του διαθέτοντας για πρώτη φορά έκδοση με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και κίνηση αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς. Η τελευταία μάλιστα επιλογή είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην Ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου.



Για τη συγκεκριμένη επιλογή χρησιμοποιείται ο νέος 4κυλινδρος Turbo βενζινοκινητήρας των 1.3 λίτρων με απόδοση 150 ίππους. Συνδυάζεται με το προηγμένο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DDCT, το οποίο διαθέτει και λειτουργία sport. Διατηρώντας την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και το στιβαρό χαρακτήρα, το νέο αυτόματο 2WD Compass προσφέρει άνεση σε εντός και εκτός δρόμου διαδρομές. Παράλληλα παρέχει χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και ρύπων που του εξασφαλίζουν ελεύθερη πρόσβαση στο δακτύλιο. Το κινητήριο σύνολο είναι διαθέσιμο και με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και απόδοση 130 ίππους.



Η γκάμα του Jeep Compass είναι διαθέσιμη με τιμές που ξεκινούν από τις €22.900 (1.3T Sport). Στα €27.900 θα διατίθεται η έκδοση 1.3Τ 150hp DDCT Longitude, απολαμβάνοντας τα προνόμια του Jeep Freedom Days.



Καλύπτοντας όλη τη γκάμα μοντέλων Jeep



Συνολικά το πρόγραμμα Jeep Freedom Days καλύπτει όλη τη γκάμα μοντέλων της μάρκας, με ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Αυτό ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορέσουν να ζήσουν άμεσα την εμπειρία Jeep. Με κινητήρες βενζίνης και diesel, μηχανικά και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων και βέβαια μετάδοση 4x2 ή 4x4, η γκάμα της Jeep είναι απόλυτα ολοκληρωμένη, περιλαμβάνοντας το συμπαγές Renegade, το επιβλητικό Compass, το πολυτελές Cherokee και βέβαια το θρυλικό Wrangler, μοντέλα με διαφορετικό προσανατολισμό, αλλά πάντα αυθεντικό χαρακτήρα Jeep.



Η γκάμα μοντέλων της Jeep είναι άμεσα διαθέσιμη. Οι τιμές ξεκινούν από τις €18.900 (Renegade 1.0T Sport).


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...