Jeep Winter Tour

Jeep Winter Tour

Jeep Winter Tour

Jeep Winter Tour

Jeep Winter Tour

Jeep Winter Tour, με το Jeep Camp στον Παρνασσό να υποδέχεται το Compass, το οποίο είναι διαθέσιμο μαζί με το Renegade για οδήγηση σε ακραίες συνθήκες.

 

WinterTour 2018

Winter Tour 2018

Το Jeep Camp στο Λιβάδι-Αράχωβας ανανεώθηκε. Σκοπός του είναι να αναδείξει τις ικανότητες του νέου Premium Compact SUV της εταιρείας, Compass, αλλά και του Renegade. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να οδηγήσουν τα δύο αυτοκίνητα σε ακραίες συνθήκες, όπως είναι οι παγίδες λάσπης, η «σκακιέρα», εκεί όπου θα κινηθούν με τρεις, ακόμα και με δύο ρόδες, σε αναβάσεις και καταβάσεις με μεγάλες κλίσεις, αλλά και σε βραχώδη περιβάλλοντα, συνθήκες δηλαδή που θα συναντήσουν σε ένα ποτάμι.

 

Πριν την αναχώρησή τους για το Jeep Camp, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαμβάνουν ένα ζεστό ρόφημα στο «σπίτι» της Jeep και ακολούθως, θα ενημερώνονται για τα χαρακτηριστικά των δύο αυτοκινήτων. Η καθοδήγηση από εκεί και πέρα, θα γίνεται από το εξειδικευμένο προσωπικό της Jeep.

 

Για όσους επισκεφτούν το Jeep Camp με την οικογένειά τους, θα υπάρξουν διάφορες εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους της εταιρείας.

 

Πληροφορίες

 

  • Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο, Κυριακή και αργίες
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 6936 532754
  • Jeep Camp: στην θέση Λιβάδι Παρνασσού

#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...