Lexus NX Sport Edition

Lexus NX Sport Edition front

Lexus NX Sport Edition

Lexus NX Sport Edition front

Lexus NX Sport Edition front

Η γκάμα της οικογένειας ΝΧ επεκτείνεται με την παρουσίαση της Sport εκδοχής των μοντέλων, τα οποία έχουν πιο σπορ σχεδιασμό.

Lexus NX Sport Edition back

Lexus NX Sport Edition back

Το πακέτο Lexus NX Sport Edition για τις εκδόσεις Comfort και Business παρουσίασε η εταιρεία. Ως εκ τούτου, το υβριδικό ΝΧ 300h, το turbo βενζίνης ΝΧ 300 και το ατμοσφαιρικό βενζίνης ΝΧ 200, γίνονται πιο σπορ. Μάλιστα αυτό γίνεται για πρώτη φορά από τη στιγμή που παρουσιάστηκε στην αγορά το μοντέλο.

Με μια πρώτη ματιά, το πακέτο Sport βάζει την υπογραφή του στα αυτοκίνητα, ξεχωρίζοντας με τις οριζόντιες περσίδες στη γρίλια, το πλαίσιο στη μάσκα, αλλά και τα περιβλήματα των καθρεπτών. Όλα αυτά, είναι σε μαύρη απόχρωση.

Σχετικά με τους τροχούς, είναι 18 ιντσών, χυτοί από αλουμίνιο και προσφέρονται με σκούρα απόχρωση με μεταλλική αντίθεση ή με ένα νέο σχέδιο δύο τόνων σκούρο/χάλκινο, κάνοντας την εμφάνιση του οχήματος ακόμα πιο σπορ.

Lexus NX Sport Edition interior

Lexus NX Sport Edition interior

Εσωτερικά, το αυτοκίνητο ξεχωρίζει και εκεί, αφού το φινίρισμα είναι μαύρο με λευκές αντιθέσεις (διατίθεται στην έκδοση Business) στην επένδυση και την ταπετσαρία (ύφασμα στην εκδοχή Comfort, δέρμα Tahara στην Business), ενώ υπάρχουν και άλλες επιλογές χρωμάτων, όπως είναι το μαύρο ή το σκούρο ρόδο. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν διακοσμητικά ένθετα στάνταρ.

Τα νέα μοντέλα του Lexus NX Sport Edition θα αρχίσουν να διατίθενται στην αγορά από το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους.

Πηγή: Lexus


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...