Matchday in Europe από τη Hyundai

Matchday in Europe από τη Hyundai (1)

Matchday in Europe από τη Hyundai

Matchday in Europe από τη Hyundai (1)

Matchday in Europe από τη Hyundai (1)

 

Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα την «Matchday in Europe», την πρώτη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ταινία που περιλαμβάνει και τους 5 Ευρωπαίους συνεργάτες της.

 

Matchday in Europe από τη Hyundai (2)

Matchday in Europe από τη Hyundai (2)

 

Η ταινία «Matchday in Europe» (www.youtube.com/watch?v=eRjIv6lRxiI) ακολουθεί μια ομάδα οπαδών στη διαδρομή τους προς ένα ματς, από κάθε συνεργαζόμενο σύλλογο της Hyundai. Αυτοί είναι οι AS Roma, Atletico de Madrid, Chelsea FC, Hertha BSC και Olympique Lyonnais. Ένας αριθμός παικτών από τους πέντε συλλόγους αναλαμβάνουν μια σειρά υποστηρικτικών ρόλων με σκοπό να βελτιώσουν την εμπειρία των οπαδών στους αγώνες.

 

Matchday in Europe από τη Hyundai: αναδεικνύοντας το ρόλο των φιλάθλων

 

Η ταινία αναδεικνύει τον σημαντικό ρόλο που παίζουν οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου για τους συλλόγους τους. Παράλληλα ενισχύει την προσέγγιση της καμπάνιας «For the Fans» της Hyundai. Αυτή ξεκίνησε στις αρχές της σεζόν 2018/19, τοποθετώντας τους οπαδούς ως πραγματικούς ήρωες στο επίκεντρο.

 

Matchday in Europe από τη Hyundai (3)

Matchday in Europe από τη Hyundai (3)

 

Matchday in Europe από τη Hyundai: συμμετέχοντες 

 

Συνολικά, 18 παίκτες εμφανίζονται στη διάρκεια της ταινίας. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται ο Ολλανδός διεθνής Memphis Depay (Olympique Lyonnais), ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου Antoine Griezmann (Atlético de Madrid), ο Βέλγος αρχηγός, Eden Hazard (Chelsea FC) και ο πρώην νικητής της Premier League και του UEFA Champions League, Salomon Kalou (Hertha BSC).

 

Επίσης συμμετέχουν οι Stefan Savić και Thomas Lemar (Atlético de Madrid), Olivier Giroud και Willian (Chelsea FC), Marvin Plattenhardt και Davie Selke (Hertha BSC) και Nabil Fekir, Anthony Lopes, Tanguy Ndοmbele και Bertrand Traoré (Olympique Lyonnais).

 

Η Hyundai Motor επέκτεινε τις χορηγικές ποδοσφαιρικές συνεργασίας της τη σεζόν 2018/19, ανακοινώνοντας τετραετείς συνεργασίες με την Chelsea FC και τη AS Roma. Επιπλέον σύναψε τριετείς συνεργασίες με το Club Atlético de Madrid και τη Hertha BSC, ενώ συνεχίζει τη συνεργασία της με την Olympique Lyonnais.

 

H Hyundai αποτελεί κορυφαίο συνεργάτη της FIFA από το 1999. Επίσης, και της UEFA για 18 χρόνια έως το 2017. Το πανευρωπαϊκό πρόγραμμα της Hyundai αποτελεί μέρος μιας εκτεταμένης χορηγικής στρατηγικής του ποδοσφαίρου. Αυτή στοχεύει στη δημιουργία βαθύτερων συναισθηματικών συνδέσεων με τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου σε ολόκληρη την Ευρώπη.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...