Mazda SUV Coupe, αποκαλυπτήρια στη Γενεύη.

Mazda SUV Coupe teaser photo

Mazda SUV Coupe, αποκαλυπτήρια στη Γενεύη.

Mazda SUV Coupe teaser photo

Mazda SUV Coupe teaser photo

Το compact SUV των Ιαπώνων θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Mazda SUV Coupe teaser photo

Mazda SUV Coupe teaser photo

Mazda SUV Coupe, το νέο μοντέλο που θα ξεχωρίζει από τον σχεδιασμό Kodo, αλλά και από τη νέα Skyactiv-Vehicle Architecture, θα ντεμπουτάρει στη Γενεύη.

Το σύστημα κίνησης περιλαμβάνει τον τελευταίας γενιάς κινητήρα Skyactiv και την τεχνολογία SPCCI (Spark Plug Controlled Compression Ignition). Η μέθοδο καύσης συνδυάζεται με την ελεύθερη αύξηση στροφών ενός μοτέρ βενζίνης, με την απόκριση ενός diesel. Αυτή η τεχνολογία ντεμπουτάρει στο Mazda3.

Η παρουσία της Mazda εν συνεχεία, ξεχωρίζει από την επέτειο των 30 χρόνων του λανσαρίσματος του MX-5. Επιπλέον, το «παρών» θα δώσει και το νέο Mazda3 σε αμαξώματα hatchback και sedan, που αποτελεί το πρώτο μοντέλο της νέας γενιάς της Mazda.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως η τεχνολογία SPCCI παρέχει άμεση απόκριση του μοτέρ, ισχύ, γραμμική επιτάχυνση και σε μεγάλο εύρος στροφών. Μάλιστα, ο κινητήρας περιλαμβάνει υβριδικό σύστημα Μ, που βελτιώνει την οικονομία και μειώνει τις εκπομπές.

Τέλος, το CX-5, το οποίο θα παρευρεθεί κι αυτό στη Γενεύη, έχει δεχτεί βελτιώσεις στην ποιότητα των υλικών στο εσωτερικό, αλλά και στη συμπεριφορά του. Παράλληλα, με το σύστημα κατανομής ροπής GVectoring Control Plus (GVC Plus), γίνεται πιο εύκολο στην οδήγηση για τον χειριστή.

Πηγή: Mazda


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...