McLaren 720S

McLaren 720S

McLaren 720S

McLaren 720S

McLaren 720S

Η McLaren 720S έκλεψε την παράσταση στην έκθεση στο Ντουμπάι καθώς κατάφερε να γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος χάρη στις μοναδικές σχεδιαστικές πρακτικές και επιλογές.

 

McLaren 720S Grey gold

McLaren 720S Grey gold

Συγκεκριμένα, το 720S ήταν το επίκεντρο της Διεθνούς Έκθεσης στο Ντουμπάι (14-18 Νοεμβρίου). Αποκαλύφθηκε σε μαύρη βαφή Zenith με σατινέ φινίρισμα. Οι ζάντες αλουμινίου σε χρυσό χρώμα, ο χρυσός κινητήρας 24 καρατίων και τα χρυσά εσωτερικά εξαρτήματα συμπληρώνουν το εξωτερικό χρώμα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι σχεδιάστηκε από τη McLaren Operations (MSO).

 

Αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι η επιγραφή με το απόφθεγμα του ιδρυτή της McLaren, Bruce McLaren: «Η ζωή μετριέται σε επιτεύγματα, όχι μόνο σε χρόνια». Είναι, μάλιστα σε χρυσή αραβογράμματη γραφή και πλήρως εναρμονισμένη σχεδιαστικά με τον ορίζοντα του Ντουμπάι.

 

Η MSO προσέθεσε εξωτερικές πινελιές αναβάθμισης μερών από ανθρακονήματα. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται τα αεροδυναμικά βοηθήματα και οι εισαγωγές του αέρα του εμπρός μέρους, ο επανασχεδιασμένος πίσω προφυλακτήρα και η οροφή.

 

Ο κινητήρας, δε, είναι  ένας 4.0 V8 twin-turbo. Μάλιστα είναι ικανός να εξασφαλίσει επιτάχυνση 0 – 200 km/h σε μόλις 7,8 δευτερόλεπτα και ως τα 341 km/h της τελικής.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...