Michelin Main Cities of Europe 2020

Οδηγός Michelin 2020

Michelin Main Cities of Europe 2020

Michelin Main Cities of Europe 2020
Michelin Main Cities of Europe 2020

Η Michelin παρουσίασε τον οδηγό Michelin Main Cities of Europe 2020, με τον συγκεκριμένο να καλύπτει 39 πόλεις σε 23 χώρες.

 

Οδηγός Michelin 2020

Οδηγός Michelin 2020

 

Σε ό,τι αφορά στην Αθήνα, τα Δύο Αστέρια MICHELIN διατήρησε η Σπονδή, ενώ το Ένα Αστέρι MICHELIN διατήρησαν η Hytra, το Botrini’s και το Βαρούλκο Seaside.



Τη διάκριση Bib Gourmand διατήρησαν το Αθήρι, το Nolan, το Οικείο και το 7 Food Sins. Το Bib Gourmand είναι η διάκριση της Michelin για καλή ποιότητα και φαγητό με καλή αξία, η οποία έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των αναγνωστών του Οδηγού.



Με Michelin Plate προτείνονται και φέτος τα εστιατόρια GB Roof Garden, Electra Roof Garden, 2 Mazi, Cookoovaya, CTC, Sushimou, Vezene, Άνετον και Sense. Για πρώτη φορά προτείνονται με Michelin Plate το Alficon, το Birdman και το Ergon House. Tο Michelin Plate χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2018. Αναδεικνύει τα εστιατόρια στα οποία οι επιθεωρητές ανακάλυψαν ποιοτικό φαγητό. Με Michelin Plate παρουσιάζονται όλα τα εστιατόρια που περιλαμβάνονται στον Οδηγό Michelin, στα οποία δεν έχουν απονεμηθεί Αστέρια ή Bib Gourmand.



Ο Οδηγός MICHELIN απευθύνεται τόσο σε όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, όσο και σε απλούς επισκέπτες. Μάλιστα περιλαμβάνει πληροφορίες για κάθε εστιατόριο και ξενοδοχείο και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τιμών και ανέσεων. Ο Οδηγός απαριθμεί πρώτα τα εστιατόρια με Αστέρι. Ακολουθούν τα εστιατόρια με διάκριση Bib Gourmand και, τέλος, τα εστιατόρια με το σύμβολο Plate, το οποίο σημαίνει ποιοτικό φαγητό.



Ο Οδηγός με μία ματιά



24 εστιατόρια με Τρία Αστέρια, με 4 νέες προσθήκες

95 εστιατόρια με Δύο Αστέρια, με 13 νέες προσθήκες

380 εστιατόρια με Ένα Αστέρι, με 52 νέες προσθήκες

253 εστιατόρια με Bib Gourmand, με 41 νέες προσθήκες



 




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...