MINI Cooper SE Resolute Edition

MINI Cooper SE Resolute Edition

MINI Cooper SE Resolute Edition

MINI Cooper SE Resolute Edition
MINI Cooper SE Resolute Edition

Το MINI Cooper SE Resolute Edition, η ειδική έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού MINI, συνδυάζει αυθεντικό στυλ με βιώσιμη διασκεδαστική οδήγηση.

 

MINI Cooper SE Resolute Edition

MINI Cooper SE Resolute Edition

 

Η ειδική έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου, που βασίζεται στο 3θυρο MINI, προσφέρει ένα ιδιαίτερα ελκυστικό μίγμα κλασικής σπορ αίσθησης και βιωσιμότητας. Η αποκλειστική εξωτερική του σχεδίαση δημιουργεί μία αυθεντική εμφάνιση εμπνευσμένη από την ιστορία της μάρκας. Με αυτό τον τρόπο, το MINI Cooper SE στην Resolute Edition μεταφέρει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι η διασκεδαστική οδήγηση μηδενικών ρύπων έχει γίνει τώρα αναπόσπαστο τμήμα του χαρακτήρα της μάρκας για άνω των 60 χρόνων ιστορίας της.

 

 

Με έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 135 kW/184 hp και συναρπαστικά ευέλικτη συμπεριφορά, το MINI Cooper SE μεταφέρει τη χαρακτηριστική αίσθηση ‘go-kart’ στον κόσμο της ηλεκτρικής κινητικότητας. Με αυτονομία που φτάνει τα 234 χλμ. – σύμφωνα με το πρότυπο WLTP – υπόσχεται διασκεδαστική οδήγηση τόσο σε αστικά περιβάλλοντα όσο και σε διαδρομές εκτός των ορίων της πόλης. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που έχουν καταστήσει το αμιγώς ηλεκτρικό MINI την πιο δημοφιλή έκδοση του μοντέλου της μάρκας, με τις παγκόσμιες πωλήσεις του να έχουν σχεδόν διπλασιαστεί το 2021. Τα αποκλειστικά στοιχεία σχεδίασης και εξοπλισμού της Resolute Edition προσδίδουν τώρα στη βιώσιμη διασκεδαστική οδήγηση ακόμα μεγαλύτερη γοητεία.

 

Side

Side

 

Σπορ εμφάνιση με βρετανικό στυλ

 

 

Με φινίρισμα αμαξώματος χρώματος Rebel Green – που μέχρι πρότινος προορίζονταν αποκλειστικά για τα εξαιρετικά σπορ μοντέλα John Cooper Works – και απόχρωση Pepper White για την οροφή και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών για τη δημιουργία αντίθεσης, το MINI Cooper SE στην Resolute Edition υιοθετεί μία σπορ εμφάνιση με παραδοσιακό Βρετανικό στυλ. Η σκόπιμη αποφυγή χρήσης στοιχείων χρωμίου στο εξωτερικό του διαμορφώνει μία εμφάνιση προσανατολισμένη στο μέλλον: αντί αυτών, τα χαρακτηριστικά σχεδιαστικά στοιχεία της έκδοσης βάφονται σε αποκλειστικό φινίρισμα Resolute Bronze. Αυτά περιλαμβάνουν πλαίσια των προβολέων, τη μάσκα και τα πίσω φώτα, τα διακοσμητικά των εμπρός πλαϊνών πάνελ, και τις χειρολαβές των θυρών και της πίσω πόρτας. Δημιουργώντας μία ελκυστική αντίθεση, η περιμετρική λωρίδα στο κάτω τμήμα του παρμπρίζ είναι βαμμένη σε Piano Black, όπως και το εσωτερικό πλαίσιο της μάσκας, τα λογότυπα της μάρκας και η επιγραφή του μοντέλου.

 

 

Η αδιαμφισβήτητη γοητεία του MINI Cooper SE στην έκδοση Resolute Edition ενισχύεται περαιτέρω με λωρίδες αποκλειστικής σχεδίασης στο καπό. Όπως και τα διακοσμητικά των μαρσπιέ, υιοθετούν ένα μοτίβο παράλληλων γραμμών με χρωματική διαβάθμιση μεταξύ μιας ανοιχτής και μιας σκούρας χρυσαφί απόχρωσης μαζί με το διακριτικό «RESOLUTE». Η έκδοση φέρει ζάντες αλουμινίου 17-ιντσών σε σχέδιο Electric Collection Spoke. Εναλλακτικά, διατίθενται ζάντες ελαφρού κράματος ίδιας διάστασης, σε σχεδίαση Tentacle Spoke Black.

 

Interior look

Interior look

 

Το όχημα εσωτερικά

 

 

Στο εσωτερικό του MINI Cooper SE στην Resolute Edition, η γνώριμη αίσθηση διασκεδαστικής οδήγησης επιτείνεται με τα σπορ καθίσματα σε Black Pearl/Light Chequered fabric/leatherette (ύφασμα/δερματίνη) και μία ανθρακί επένδυση οροφής σε συνδυασμό με μαύρα υποβραχιόνια και προστατευτικά γονάτων. Το σπορ τιμόνι με επένδυση από δέρμα Nappa φέρει ένα λογότυπο της έκδοσης στην κάτω ακτίνα.

 

 

Ομοιόμορφες καμπύλες με γραμμές σε ανοιχτή χρυσαφί απόχρωση, σχηματίζουν ένα αριστοκρατικό ριγέ μοτίβο στις επιφάνειες του εσωτερικού.

 

 

Η ειδική έκδοση του MINI Cooper SE θα διατίθεται από το Μάρτιο του 2022.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...