Motoshow Thessaloniki 2018

Motoshow Thessaloniki 2018

Motoshow Thessaloniki 2018

Motoshow Thessaloniki 2018

Motoshow Thessaloniki 2018

Motoshow Thessaloniki 2018, με τη συμπρωτεύουσα να γίνεται για ακόμα μία φορά το επίκεντρο της μοτοσικλέτας για τη Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

 

Motoshow Thessaloniki 2018

Motoshow Thessaloniki 2018

Πολλές εκπλήξεις υπόσχεται το Moto Show Thessaloniki που θα γίνει από τις 18 έως τις 20 Μαΐου 2018 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

 

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό event με ολοένα αυξανόμενους ρυθμούς προσέλευσης, καθώς τους 4.500 επισκέπτες το 2014, τους διαδέχτηκαν οι 16 χιλιάδες το 2017. Μάλιστα, την αγάπη τους προς τον θεσμό δεν τον έδειξαν περιοχές μόνο από την Ελλάδα. Το έδειξαν και γειτονικές χώρες, δείγμα του ότι ετοιμάζεται κάτι πολύ μεγαλύτερο το 2018.

 

Στόχος των διοργανωτών, είναι να ξεπεραστούν οι 20 χιλιάδες επισκέπτες την ερχόμενη άνοιξη. Μάλιστα όλοι δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου το Motoshow να καλύψει τις ανάγκες του μοτοσικλετιστή.

 

Το 2017, ένας μεγάλος αριθμός επισκεπτών προήλθε από τις γειτονικές χώρες. Αυτό ήταν η απόδειξη της μεγάλης ανάγκης που υπάρχει για μια ετήσια Έκθεση μοτοσυκλέτας στα Βαλκάνια. Αυτός είναι και ο στόχος της διοργανώτριας, Demand Events. Να γίνει δηλαδή το Motoshow Thessaloniki, το μεγάλο ραντεβού των φίλων των δύο τροχών στα Βαλκάνια.

 

Τα μοναδικά show, τα νέα μοντέλα του νέου έτους, οι custom κατασκευές και οι διάφοροι διαγωνισμοί, είναι σίγουρο πως θα κάνουν τους επισκέπτες στο Motoshow Thessaloniki 2018, να ζήσουν και να παρακολουθήσουν πολλά περισσότερα από αυτά που περίμεναν.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...