Nissan NV200 Moow

Nissan NV200 Moow

Nissan NV200 Moow

Nissan NV200 Moow
Nissan NV200 Moow

Το Nissan NV200 Moow είναι ένα επί της ουσίας όχημα – λειτουργικός χώρος εργασίας, που έχει τη δυνατότητα να βοηθάει στην κάλυψη κάθε ανάγκης.

 

Detail

Detail

 

Το συγκεκριμένο όχημα διαθέτει ειδικά προσαρμοσμένο εσωτερικό που παρέχει ένα άνετο μέρος για να εργαστείτε, όπου εσείς επιλέξετε.

 

 

Σκεφτείτε έναν φωτογράφο. Είναι πάντα εν κινήσει και φωτογραφίζει πολλά θέματα για διαφορετικά έργα. Στο βίντεο που μπορείτε να δείτε στο https://youtu.be/oZX3PhXw0wg, ένας φωτογράφος έχει σημαντικές εκκρεμότητες μετά τη δουλειά και θέλει να τελειώσει εντελώς το έργο του στην τοποθεσία.

 

 

Ο Hiromitsu Yasui, είναι στην πραγματικότητα ένας επαγγελματίας φωτογράφος. Αφού χρησιμοποίησε το Moow, είπε: «Το εσωτερικό ήταν πολύ χαλαρωτικό, όπως και ο δικός μου χώρος. Αυτό με βοήθησε να κάνω περισσότερη δουλειά. Και μετά, όταν άνοιξα τη συρόμενη πλαϊνή πόρτα, αντίκρισα την όμορφη θέα του τοπίου. Ήταν σαν να δουλεύω με τα πλεονεκτήματα του γραφείου μου στην εξοχή»

 

Detail 2

Detail 2

 

Το Moow προέκυψε ως αποτέλεσμα των νέων και μοναδικών τρόπων που αναζητά η Nissan για να επικοινωνήσει τα πλεονεκτήματα των οχημάτων της, παρέχοντας επιλογές τηλεργασίας σε «ψηφιακούς νομάδες» και όχι μόνο.

 

 

Η Nissan σχεδιάζει να ξεκινήσει τις πωλήσεις του Moow στην Ιαπωνία, εντός του τρέχοντος έτους.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...