Peugeot Boxer για το EKAB

Peugeot Boxer για το EKAB

Peugeot Boxer για το EKAB

Peugeot Boxer για το EKAB

Peugeot Boxer για το EKAB

Peugeot Boxer για το EKAB, με την ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot να έχει ξεκινήσει την παράδοση των συγκεκριμένων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ.

 

Peugeot Boxer EKAV

Peugeot Boxer ΕΚΑΒ

Έχει ήδη ολοκληρωθεί η παράδοση όλων των Κινητών Μονάδων και θερμοκοιτίδων, όπως επίσης και μέρος των υπόλοιπων ασθενοφόρων. Η παράδοση θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στον Φεβρουάριο. Η Peugeot του Ομίλου Συγγελίδη, πέτυχε την απόλυτη ικανοποίηση των πληρωμάτων. Μάλιστα ανταποκρίθηκε σε όλα τα αιτήματα και τις βελτιώσεις που ζητήθηκαν από τους αρμόδιους του ΕΚΑΒ.

 

Επίσης, η εταιρεία έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ στον χειρισμό των νέων οχημάτων, σε πανελλήνιο επίπεδο.

 

Θέλοντας να συνεισφέρει στο κοινωνικό έργο που επιτελεί το Ίδρυμα Νιάρχος (τα ασθενοφόρα αποτελούν δωρεά του Ιδρύματος), ο Όμιλος Συγγελίδη, παρέχει για τα πρώτα δύο χρόνια, δωρεάν την προληπτική τους συντήρηση στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Peugeot σε όλη την Ελλάδα.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...