RE:BMW Circular Lab

RE:BMW Circular Lab

RE:BMW Circular Lab

RE:BMW Circular Lab
RE:BMW Circular Lab

 

Το RE:BMW Circular Lab είναι μία πρόσκληση στο ταξίδι μετασχηματισμού του BMW Group για τη μετάβαση σε μία κυκλική οικονομία.

 

RE:BMW Circular Lab

RE:BMW Circular Lab

 

Το RE:BMW Circular Lab εστιάζει στο κυκλικό μοντέλο ανάπτυξης μέσα από μία σειρά νέων, βιώσιμων ενεργειών. Το BMW Group στοχεύει να χρησιμοποιήσει το RE:BMW Circular Lab για να ενημερώσει το κοινό σε θέματα κυκλικής οικονομίας έναντι της γραμμικής.

 

 

Πλατφόρμα επικοινωνίας και εμπειρίας

 

 

Η νέα πλατφόρμα επικοινωνίας και εμπειρίας RE:BMW Circular Lab είναι μία υβριδική εμπειρία για όλους τους χρήστες. Στόχος είναι να καταστήσει αντιληπτή την εξέλιξη του BMW Group ως ενός βιώσιμου οργανισμού με τρόπο διάφανο, διαδραστικό και προσιτό σε όλους. Πολυάριθμες λειτουργίες και συναρπαστικές, ενημερωτικές αφηγήσεις παρέχουν αυθεντικές πληροφορίες για την πρόοδο του BMW Group στο δρόμο για μία ολιστική προϊοντική ανάπτυξη, την υπεύθυνη χρήση πόρων και το μετασχηματισμό της εταιρείας για τη μετάβαση σε μία κυκλική οικονομία.

 

 

Στο ταξίδι αυτό, το BMW Group ακολουθεί τέσσερις βασικές αρχές: RE:THINK, RE:DUCE, RE:USE και RE:CYCLE. Το BMW Group χρησιμοποιεί το RE:BMW Circular Lab για να αφηγηθεί την ιστορία του μετασχηματισμού του με βάση αυτές τις αρχές. Ωστόσο, η πλατφόρμα αποτελεί παράλληλα μία πρόσκληση για συνεργασία και συμμετοχή στο διάλογο. Υπογραμμίζοντας τη χαρά της ανακάλυψης νέων προοπτικών μέσα από τη συνεργασία, το RE:BMW Circular Lab προσκαλεί όλους να συμμετέχουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος μέσα από μία συλλογική προσπάθεια. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στην αλληλεπίδραση και το διάλογο: οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν αναλογικά και ψηφιακά σεμινάρια και να χρησιμοποιούν τα social media για ενημερώνονται για το μετασχηματισμό του BMW Group προς μία κυκλική οικονομία με διάφορους τρόπους. Την ίδια στιγμή πληροφορίες πάνω σε θέματα όπως κυκλική οικονομία και κυκλική σχεδίαση έχουν σαν στόχο να εμπνεύσουν συναρπαστικές ιδέες για προσωπική δράση.

 

Detail

Detail

 

RE:THINK – Υιοθέτηση ενός κυκλικού μοντέλου σε όλες τις δράσεις

 

 

Οι βασικές αρχές είναι RE:DUCING, RE:USING και RE:CYCLING σε όλη τη διαδικασία και πέραν αυτής: νέα υλικά, νέες τεχνολογίες, νέες διαδικασίες και πάνω απ’ όλα νέες ιδέες. Πρέπει να αναθεωρήσουμε όλες τις δραστηριότητές μας στους κόλπους του BMW Group και ακόμα παραπέρα.

 

 

RE:DUCE – Δημιουργία περισσότερων με λιγότερα…

 

 

Αυτό ανοίγει ένα τεράστιο δημιουργικό πεδίο για ιδέες και δυνατότητες. Φανταστείτε τη νέα πολυτελή κατηγορία του μέλλοντος, με νέα υλικά, διαφορετικά εξαρτήματα και ευέλικτους συνδυασμούς. Η τέχνη είναι να καταργούμε πράγματα χωρίς συμβιβασμούς στην οδηγική εμπειρία.

 

 

RE:USE – Επέκταση της χρήσης των προϊόντων

 

 

Επέκταση και διερεύνηση της αξίζς, των δυνητικών εφαρμογών και της χρήσης των προϊόντων μέσω εκσυγχρονισμού, ψηφιακών λειτουργιών και πολλών ακόμα επιλογών. Νέες επιλογές κινητικότητας θα μεταμορφώσουν το εσωτερικό ενός αυτοκινήτου σε πολυχώρο που θα μπορεί να χρησιμοποιείται για επαγγελματικές συναντήσεις ή φιλικές συγκεντρώσεις, ακόμα και ως living room. Και ασφαλώς για τη μετάβαση από το σημείο Α στο σημείο B.

 

 

RE:CYCLE – Συνεχής χρήση πόρων βάσει ενός μοντέλου κυκλικής οικονομίας

 

 

Χρήση όσο το δυνατόν περισσότερων μονοϋλικών, μη αναμεμειγμένων. Χρήση υλικών που ανήκουν ήδη σε κυκλικά οικονομικά μοντέλα, όπως ανακυκλωμένο πλαστικό, ανακυκλωμένο αλουμίνιο και ανακυκλωμένο ατσάλι. Αποσπώμενες συνδέσεις είναι απαραίτητες για την εύκολη αποσυναρμολόγηση. Η δυνατότητα διαχωρισμού υλικών διευκολύνει την ανακύκλωσή τους. Το σημαντικό είναι το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των προϊόντων μας και των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας συνολικά.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...