Rolls-Royce Black Badge Cullinan

Rolls-Royce Black Badge Cullinan

Rolls-Royce Black Badge Cullinan

Rolls-Royce Black Badge Cullinan

Rolls-Royce Black Badge Cullinan

Rolls-Royce Black Badge Cullinan, με το συγκεκριμένο μοντέλο να αποτελεί το τελευταίο μετά τις Wraith, Ghost και Dawn, που «διακοσμείται» με το Black Badge.

 

Rolls-Royce Black Badge Cullinan

Rolls-Royce Black Badge Cullinan

Πριν από μερικά χρόνια παρουσίασε την οικογένεια Black Badge η Rolls-Royce, η οποία πλέον έχει προσθέσει σε αυτή και την Cullinan. Η τελευταία, είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει οδηγική ευχαρίστηση σε νεαρότερους και πιο περιπετειώδεις πελάτες, καθώς το SUV μπορεί να εκπληρώσει πολλές από τις επιθυμίες τους.

 

Εξωτερικό

 

Έχουν επιστρωθεί πολλά στρώματα βαφής, τα οποία γυαλίστηκαν 10 φορές. Το έμβλημα της εταιρείας έχει απόχρωση μαύρη μεταλλική χρωμίου, το οποίο είναι πιο σκούρο από ποτέ. Το Double R δεν απουσιάζει από το εμπρός μέρος και τα πλευρά, ενώ χρώμιο εντοπίζεται στο περίβλημα της γρίλιας, στο καπό, στο τέλος των εισαγωγών αέρα και στις απολήξεις, το οποίο είναι πιο σκούρο. Οι κάθετες περσίδες παραμένουν μεταλλικής απόχρωσης, προσδίδοντας αντίθεση. Οι τροχοί είναι 22 ιντσών σφυρήλατοι και φιλοξενούν τις πρώτες ever χρωματιστές δαγκάνες. Είναι κόκκινες και έχουν αναπτυχθεί για να αντέχουν τις υψηλές θερμοκρασίες.

 

Interior look

Interior look

Εσωτερικό

 

Είναι άνετο, αισθητικά όμορφο, με υψηλής ποιότητας υλικά και ακριβές. Τα σχήματα είναι γεωμετρικά, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί ένα νέο υλικό, το οποίο δημιουργεί μια τρισδιάστατη αίσθηση. Οι επιστρώσεις του βερνικιού είναι έξι και αφού χρειάστηκε να περάσουν 72 ώρες, στη συνέχεια γυαλίστηκε. Συνολικά, χρειάστηκαν 21 ημέρες για την αποπεράτωση.  Στην καμπίνα, 1.344 στοιχεία φωτός, την κάνουν πιο «ζεστή» και προσομοιώνουν κατά κάποιον τρόπο τον νυχτερινό ουρανό με τα αστέρια. Εντοπίζεται επίσης δέρμα σε απόχρωση Forge Yellow, φωτειζόμενα μαρσπιέ και γυαλισμένο πλαίσιο στο ρολόι. Επίσης, υπάρχουν αρκετές κόκκινες λεπτομέρειες στον πίνακα οργάνων.

 

Κατασκευή

 

Χρειάστηκαν σχεδόν τρία χρόνια για τις τελικές αποφάσεις αυτής, η οποία βασίζεται στην αρχιτεκτονική αλουμινίου. Το σασί είναι άκαμπτο, αλλά ευέλικτο ταυτόχρονα, επιτρέποντας στους μηχανικούς να εγκαταστήσουν συστήματα κίνησης δύο ή τεσσάρων τροχών. Αναφορικά με ένα μπουτόν, το οποίο αναγράφει τη λέξη Low, ξεκλειδώνονται μια σειρά από λειτουργίες και τεχνολογίες. Ο κινητήρας είναι 6,75 λίτρων twin-turbo V12 με νέο ξεχωριστό ήχο. Αποδίδει έξτρα 29 ίππους, ανεβάζοντας τον αριθμό στους 600. Η ροπή έχει αυξηθεί επίσης κατά 50Nm, φτάνοντας τα 900. Το κιβώτιο είναι έναν 8τάχυτο ZF και μαζί με τις ρυθμίσεις που μπορούν να γίνουν στην ανάρτηση, το αυτοκίνητο διατηρείται πάντα υπό έλεγχο και σταθερό, ενώ στον τομέα της πέδησης, αντίδραση έχει αυξηθεί, μειώνοντας παράλληλα τη διαδρομή.

 

Πηγή: Rolls-Royce


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...