Seat και Noveto μαζί

Seat και Noveto μαζί

Seat και Noveto μαζί

Seat και Noveto μαζί

Seat και Noveto προχώρησαν στη σύναψη συμφωνίας, με στόχο την ενίσχυση της οδηγικής εμπειρίας και της εξατομίκευσης στην καμπίνα των οχημάτων.

Seat και Noveto μαζί

Seat και Noveto μαζί

Η Seat και η Noveto προχώρησαν στη σύναψη συμφωνίας που μπορεί να φέρει επαναστατικές αλλαγές στον τρόπο οδήγησης. Πιο συγκεκριμένα, το νέο σύστημα επιτρέπει τον ήχο να φτάνει στα αυτιά του κάθε επιβάτη ξεχωριστά, προκειμένου να υπάρχει μια πιο βολική εμπειρία για όλους.

Η Noveto έχει αναπτύξει ένα σύστημα «προσωπικού» ήχου. Προσφέρει ποιοτικό ήχο σε κάθε έναν επιβάτη, δίχως να ενοχλεί τους υπόλοιπους. Για παράδειγμα, οι γονείς μπορούν να ακούν τη μουσική που αυτοί επιθυμούν και τα παιδιά, αυτή που έχουν επιλέξει. Και όλα αυτά, χωρίς τη χρήση ακουστικών.

Η Noveto έχει αναθέσει το πρόγραμμα σε μια ειδική ομάδα που έχει συσταθεί, ώστε να την ενσωματώσει σε ένα αυτοκίνητο Seat και στόχος είναι να εξελιχθεί σε όχημα παραγωγής.

Η συμφωνία συνεργασίας προέκυψε μέσω του προγράμματος XPLORA. Μάλιστα, είναι η πρώτη από τις οκτώ πιθανές συνεργασίες της Seat με Ισραηλινές εταιρείες.

Πηγή: Seat


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...