Seat Ibiza Beats και Seat Arona Beats

Seat Ibiza Beats και Seat Arona Beats

Seat Ibiza Beats και Seat Arona Beats 1

Seat Ibiza Beats και Seat Arona Beats 1

Το τελευταίο τρίμηνο του 2018 θα λανσάρει η Seat τα νέα μοντέλα, τα οποία διαθέτουν νέο σύστημα ήχου και πολλές αποκλειστικές λεπτομέρειες.

Seat Ibiza Beats και Seat Arona Beats 2

Seat Ibiza Beats και Seat Arona Beats 2

Δύο νεανικές εκδόσεις των Ibiza και Arona παρουσιάζει η εταιρεία. Πρόκειται για τα Seat Ibiza Beats και Seat Arona Beats. Τα δύο συγκεκριμένα μοντέλα έχουν μια σειρά από αισθητικές επεμβάσεις, καθώς και ένα σύστημα ήχου, ώστε ο ιδιοκτήτης να έχει τη δυνατότητα να ακούει όπως αυτός θέλει, την αγαπημένη του μουσική.

Αναφορικά με το πακέτο του εξοπλισμού, περιλαμβάνει το σύστημα Full Link (MirrorLink, Android Auto και CarPlay), προκειμένου να συνδέεται το smartphone αποτελεσματικά. Επίσης, τα δύο μοντέλα διαθέτουν και το νέο Seat Digital Cockpit. Πρόκειται για την οθόνη που προσαρμόζεται πλήρως από τον οδηγό μέσω του τιμονιού ή μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας.

Εν συνεχεία, τα Ibiza και Arona Beats διαθέτουν φώτα ημέρας LED, προβολείς Full-LED, ειδικά σχεδιασμένα καθίσματα, φώτα ομίχλης και χρωμιωμένα πλαίσια παραθύρων. Και τα δύο μοντέλα έχουν το λογότυπο BeatsAudio στην πόρτα του πορτμπαγκάζ.

Εντός καμπίνας, οι επιβάτες θα παρατηρήσουν τις νέες φωτιζόμενες πλαϊνές διακοσμητικές λεπτομέρειες. Επίσης,   το ambient light σε χρώματα πορτοκαλί και άσπρο δίνει το δικό του χρώμα. Από εκεί και πέρα, το πλαίσιο του ηχοσυστήματος, ο λεβιές, αλλά και οι λεπτομέρειες στο τιμόνι και οι ραφές του χειρόφρενου, είναι σε απόχρωση Eclipse Orange. Αυτό ισχύει και για τους εξωτερικούς καθρέπτες αλλά και για τα πλαίσια στους προβολείς ομίχλης.

Τα εσωτερικά πάνελ των θυρών είναι σε Ice Metal, όπως και η κονσόλα (μόνο στο Arona).

Αμφότερα τα μοντέλα είναι διαθέσιμα με ένα νέο χρώμα, το Magnetic Tech, που συμπληρώνει την ήδη υπάρχουσα σειρά των Eclipse Orange, Urban Silver, Midnight Black και Nevada White.

Seat Ibiza Beats και Seat Arona Beats: με ηχοσύστημα BeatsAudio

Τέλος, το ηχοσύστημα BeatsAudio διαθέτει ενισχυτή 300 watts οκτώ καναλιών. Επίσης, ψηφιακό επεξεργαστή σήματος και επτά ηχεία. Δύο tweeters στις κολόνες A, δύο woofers στις μπροστινές θύρες και δύο μεγάλα ηχεία στο πίσω μέρος. Τέλος, και ένα ενσωματωμένο subwoofer στον χώρο φόρτωσης.

Πηγή: Seat


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...