SKODA SLAVIA αποκλειστικά για την Ινδία

SKODA SLAVIA αποκλειστικά για την Ινδία

SKODA SLAVIA αποκλειστικά για την Ινδία

SKODA SLAVIA αποκλειστικά για την Ινδία
SKODA SLAVIA αποκλειστικά για την Ινδία

Η SKODA AUTO αποκάλυψε τη SKODA SLAVIA αποκλειστικά για την Ινδία επιβεβαιώνοντας πως έχει ιδιαίτερα φιλόδοξους στόχους για την τεράστια ινδική αγορά.

 

Engine

Engine

 

 

Εντός του Group, η SKODA έχει επωμιστεί τον ρόλο της μάρκας που θα αναπτύξει τη διείσδυση στην αχανή χώρα του άνω του ενός δισεκατομμυρίου κατοίκων, σε επίπεδο πωλήσεων. Η SLAVIA είναι το δεύτερο μοντέλο που «βγαίνει» από το σχεδιαστικό κέντρο του Pune, στα δυτικά της Ινδίας και θα κατασκευάζεται στο εκεί εργοστάσιο, μετά το KUSHAQ.

 

 

Η νέα SLAVIA διατίθεται με επιλογή από δύο ισχυρούς και αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης TSI. Εισαγωγική επιλογή είναι ο τρικύλινδρος 1.0 TSI των 115 PS (85 kW), ενώ διαθέσιμος και ο γενιάς EVO τετρακύλινδρος 1.5 TSI, των 150 PS (110 kW). Και οι δύο διαθέτουν τεχνολογία Stop/Start, πληρούν τα αυστηρά πρότυπα εκπομπών ρύπων BS6 της Ινδίας, ενώ συνδυάζονται στάνταρ με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων, με τον 1.5 TSI να μπορεί να εφοδιαστεί και με επτατάχυτο αυτόματο DSG.

 

 

Μαζί με το SKODA KUSHAQ, η νέα SKODA SLAVIA δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για την υλοποίηση των σχεδίων ανάπτυξης του Volkswagen Group στην Ινδία. Ο Όμιλος επενδύει συνολικά ένα δισ. ευρώ στο έργο INDIA 2.0 για την ενίσχυση της μακροχρόνιας παρουσίας της SKODA και της Volkswagen στη χώρα. Στόχος είναι να επιτευχθεί ένα συνδυασμένο μερίδιο αγοράς 5% για τη SKODA και τη Volkswagen έως το 2025, ανάλογα με την εξέλιξη της αγοράς. Για τη SKODA, αυτό σημαίνει ότι η Ινδία πρόκειται να γίνει μία από τις πέντε μεγαλύτερες αγορές της μάρκας σε παγκόσμιο επίπεδο.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...