Skoda Scala, το επόμενο βήμα της Skoda

Skoda Scala, το επόμενο βήμα της Skoda

Skoda Scala

Το νέο όνομα ενός νέου compact μοντέλου, που σημαίνει «σκαλοπάτια» ή «σκάλα» και μεταφράζεται ως αλλαγή επιπέδου στον σχεδιασμό και την τεχνολογία, αποκάλυψε στο Παρίσι η τσέχικη εταιρεία.

Skoda Scala logo

Skoda Scala είναι το όνομα του νέου compact αυτοκινήτου της τσέχικης εταιρείας. Πρόκειται για μοντέλο, το οποίο αποτυπώνει το επόμενο βήμα της εταιρείας στην εν λόγω κατηγορία.

Το μοντέλο προκάλεσε αίσθηση με τον σχεδιασμό του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού ως Vision RS και μεταφράζει το επόμενο βήμα της εταιρείας στην κατηγορία, παρέχοντας τεχνολογία και διάφορες καινοτομίες, που εξοπλίζουν μεγαλύτερες κατηγορίες.

Το Scala σημαίνει «σκαλοπάτια» ή «σκάλα» και ενσωματώνει τις αξίες της φίρμας και διακρίνεται για το γεγονός πως το όνομά του, αντικαθιστά το έμβλημα της εταιρείας στο κέντρο της πόρτας του χώρου αποσκευών, κάτι το οποίο γίνεται για πρώτη φορά σε μοντέλο της Skoda.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...