Toyota και Όμιλος PSA, νέα σελίδα στη συνεργασία τους.

Toyota και Όμιλος PSA 1

Toyota και Όμιλος PSA, νέα σελίδα στη συνεργασία τους.

Toyota και Όμιλος PSA 1

Toyota και Όμιλος PSA 1

Αρκετές σημαντικές αποφάσεις πήραν οι δύο πλευρές, με την Toyota να αναλαμβάνει τον έλεγχο της μονάδας στην Τσεχία το 2021.

Toyota και Όμιλος PSA 2

Toyota και Όμιλος PSA 2

Toyota και Όμιλος PSA ανακοίνωσαν το επόμενο κεφάλαιο της συνεργασίας τους που αφορά την αγορά της Ευρώπης και παρακάτω θα μπορέσετε να διαβάσετε τα κυριότερα σημεία των αποφάσεων.

-Από τα τέλη του 2019, ο PSA θα επεκτείνει την γκάμα του εμπορικού στόλου των οχημάτων που προμηθεύει την Toyota Motor Europe (TME) για την αγορά της Ευρώπης, με την παραγωγή ενός Compact Van (C-Van) που θα κατασκευάζεται στη μονάδα του Βίγκο στην Ισπανία.

-Αμφότερες οι πλευρές, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για την παραγωγή compact και μέσου μεγέθους ελαφρών οχημάτων στην Ευρώπη. Η Toyota θα μετάσχει στην ανάπτυξη και επένδυση για τα μελλοντικά ελαφρά οχήματα.

-Από τον Ιανουάριο του 2021, η Toyota θα αναλάβει πλήρως τον έλεγχο της μονάδας Toyota Peugeot Citroen Automobile Czech s.r.o. (TPCA) στο Κολίν της Τσεχίας, εκεί όπου παράγονται οχήματα κατηγορίας Α.

-Το εργοστάσιο θα αποτελέσει τμήμα της TME, που από τη μεριά της έχει ήδη άλλα επτά στην Ευρώπη.

-Το εργοστάσιο στο Κολίν θα συνεχίσει να παράγει οχήματα κατηγορίας Α για τις δύο πλευρές.

 

Πηγές: Toyota, Όμιλος PSA


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...