«Very Gay Raptor»

«Very Gay Raptor»

«Very Gay Raptor»

«Very Gay Raptor»
«Very Gay Raptor»

Η εμφάνιση του «Very Gay Raptor» στο Goodwood θα αποτελέσει το εφαλτήριο για περαιτέρω σημαντικές συζητήσεις με στόχο την εξάλειψη των διακρίσεων από τη βιομηχανία αυτοκινήτου και πέραν αυτής.

 

VGR

VGR

 

 

Στο πλαίσιο αυτό, η Ford παρουσιάζει live συνεδρίες μέσω των οποίων θα διερευνηθεί πώς η βιομηχανία αυτοκινήτου μπορεί να καλλιεργήσει μία κουλτούρα ένταξης και υποστήριξης για την LGBTQ+ κοινότητα.

 

 

Το «Very Gay Raptor» που δημιουργήθηκε το 2021, γεννήθηκε ως απάντηση σε ένα αρνητικό σχόλιο στα social media, με τη Ford να αποτυπώνει το πιο σκληροτράχηλο μοντέλο της σε μια απαστράπτουσα χρυσαφί απόχρωση, διακοσμημένη με τα γραφικά του ουράνιου τόξου. Η θετική διαδικτυακή ανταπόκριση ήταν τόσο συντριπτική, με αποτέλεσμα η Ford να αποφασίσει να δώσει σάρκα και οστά στο συγκεκριμένο όχημα – έκτοτε το αυτοκίνητο έχει χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο που θα βοηθήσει στην εξάλειψη των διακρίσεων.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...