Vespa World Days 2018

Vespa World Days 2018 1

Vespa World Days 2018

Vespa World Days 2018 1

Vespa World Days 2018 1

Χιλιάδες κόσμου από 37 χώρες θαυμαστών δικύκλων Vespa παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις, που έγιναν στο Μπέλφαστ της Βορείου Ιρλανδίας.

Vespa World Days 2018 2

Vespa World Days 2018 2

Vespa World Days 2018, με το Μπέλφαστ της Βορείου Ιρλανδίας να αποτελεί το κέντρο των φετινών εκδηλώσεων που συγκέντρωσαν χιλιάδες κόσμου. Πάνω από 3.000 θαυμαστές των περίφημων scooter έδωσαν το «παρών». Στο Μπέλφαστ βρέθηκαν επισκέπτες από το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Ινδονησία, την Αυστραλία, το Μεξικό, τον Καναδά, την Κίνα, την Ευρώπη, ακόμα και από το Ισραήλ, προκειμένου να τιμήσουν τα δίκυκλα Vespa.

Η μεγάλη πορεία που πέρασε από την Ακτή Causeway και τη Βόρεια Θάλασσα, δεν άφησε ασυγκίνητους τους κατοίκους. Μάλιστα, χειροκρότησαν θερμά όλους τους ιδιοκτήτες και τα δίκυκλά τους, αφού μερικά ήταν ξεχωριστά. Όπως για παράδειγμα μια Vespa Douglas κατασκευής 1951, που πήρε το βραβείο της πιο παλαιάς και καλοσυντηρημένης Vespa.

Vespa World Days 2018 3

Vespa World Days 2018 3

Την τελική πράξη του Vespa World Days αποτέλεσε η ανακήρυξη των νικητών. Πρόκειται για ένα βραβείο που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Michelin. Νικητήριο κλαμπ αναδείχτηκε αυτό της Βερόνα, που κέρδισε το Morciano di Romagna. Στην τρίτη θέση τερμάτισε το Vespa Club από την Οστάνδη του Βελγίου.

Τιμητικές διακρίσεις έλαβαν οι πρόεδροι των κλαμπ σε Κύπρο και Οστάνδη, ενώ για πρώτη φορά, το βραβείο Solo Vespa Driver δόθηκε σε μια γυναίκα, μέλος του κλαμπ από την Πράγα, η οποία ταξίδεψε μόνης της έως το Μπέλφαστ, καλύπτοντας πάνω από 6.000 χιλιόμετρα.

Το επόμενο ραντεβού των φίλων των Vespa, δόθηκε για το επόμενο έτος, στην Ουγγαρία.

Πηγή: Vespa


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...