Volkswagen ID. Roomzz

Volkswagen ID. Roomzz

Volkswagen ID. Roomzz

Volkswagen ID. Roomzz

Volkswagen ID. Roomzz

 

Το Volkswagen ID. Roomzz αποτελεί το έκτο και τελευταίο έως τώρα, μέλος της οικογένειας αυτοκινήτων ID, όντας η ναυαρχίδα των ηλεκτρικών SUV της φίρμας.

 

Volkswagen ID. Roomzz interior

Volkswagen ID. Roomzz interior

 

Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με έξυπνα συστήματα υποβοήθησης που βοηθούν στην οδήγηση, τη στάθμευση, αλλά και την αυτονομία. Να σημειωθεί πως τα συστήματά του επιτρέπουν αυτόνομη οδήγηση Επιπέδου 5, κάτι που σημαίνει πως ο οδηγός δεν είναι απαραίτητος.

 

Το όχημα λειτουργεί αυτόνομα στο προφίλ ID. Pilot και όταν επιλεχτεί, τα καθίσματα μπορούν να γυρίσουν κατά 25 μοίρες, μετατρέποντας την καμπίνα σε σαλόνι. Η αυτονομία του αγγίζει τα 450 χιλιόμετρα σύμφωνα με τον κύκλο WLTP και χρησιμοποιώντας σύστημα φόρτισης 150kW, το concept μπορεί να φορτιστεί έως το 80% σε 30 λεπτά.

 

Η Volkswagen το λανσάρει στην αγορά το 2021 και η πρώτη αγορά που θα το αποκτήσει, είναι η κινεζική. Αφενός είναι η πιο μεγάλη στον χώρο της αυτοκίνησης και αφετέρου κινείται δυναμικά προς την ηλεκτροκίνηση.

 

Πηγή: Volkswagen

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...