Volvo XC40 Recharge

Volvo XC40 Recharge

Volvo XC40 Recharge

Volvo XC40 Recharge

Volvo XC40 Recharge

Το Volvo XC40 Recharge αποτελεί το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρείας και βασίζεται φυσικά στο best-seller μικρό SUV της.

 

Volvo XC40 Recharge

XC40 Recharge

Μάλιστα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, έως το 2025, θα αντιπροσωπεύει μαζί με τα υπόλοιπα μοντέλα που θα ακολουθήσουν, το 50% των παγκόσμιων πωλήσεων της φίρμας, αναφορικά με τέτοιου είδους οχήματα.

 

Από τις αρχές του 2020, οι πελάτες που θα επισκέπτονται το site της Volvo, θα ρωτιούνται για το αν θέλουν ένα Volvo Recharge ή όχι. Για να ενισχυθεί η ηλεκτροκίνηση, ο ένας χρόνος φόρτισης θα είναι δωρεάν.

 

XC40 Recharge Battery Package

XC40 Recharge Battery Package

Με τη Volvo να λανσάρει κάθε χρόνο ένα πλήρως ηλεκτρικό όχημα, το XC40 Recharge, προσφέρει αυτονομία πάνω από 400 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση. Μάλιστα η ισχύς του μοντέλου ανέρχεται στα 408hp. Η μπαταρία φορτίζεται έως το 80% σε 40 λεπτά σε ταχυφορτιστή. Το σύστημα πολυμέσων Android είναι ενσωματωμένο στο Volvo On Call, την πλατφόρμα ψηφιακών υπηρεσιών. Μέσω αυτής, οι οδηγοί των plug-in υβριδικών οχημάτων, μπορούν να μαθαίνουν πόσο χρόνο καταναλώνουν με ηλεκτρική ενέργεια.

 

XC40 Recharge interior

XC40 Recharge interior

Κάθε Volvo θα περιλαμβάνει έκδοση Recharge, από το μικρό SUV XC40, έως την οικογένεια 60 και το μεγάλο SUV XC90.

 

Πηγή: Volvo


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...