VW e-Golf, «βοήθα και εσύ στην κατασκευή του»

VW e-Golf, «βοήθα και εσύ στην κατασκευή του»

VW e-Golf (1)

VW e-Golf (1)

Η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να συμμετάσχουν στην κατασκευή του δικού τους e-Golf.

VW e-Golf (2)

VW e-Golf (2)

Τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην κατασκευή του δικού τους VW e-Golf, δίνει η εταιρεία στους πελάτες της, υπό την παρακολούθηση εξειδικευμένων τεχνικών. Αυτό γίνεται στο «Διάφανο εργοστάσιο» στη Δρέσδη, που αποκαλείται έτσι, λόγω πολλών τοίχων που είναι από γυαλί.

Η διαδικασία γίνεται σε τέσσερις φάσεις. Για παράδειγμα, στην εγκατάσταση του πίνακα οργάνων, την τοποθέτηση του συστήματος μετάδοσης στο πλαίσιο ή την έδραση της μπροστινής μάσκας καλοριφέρ.

VW e-Golf front

e-Golf front

Η δυνατότητα παρακολούθησης κατασκευής του μοντέλου μπορεί να προγραμματιστεί μέσω ραντεβού. Αυτό φιξάρεται κατά τη διάρκεια της παραγωγής, από Δευτέρα 6:00 π.μ. έως Παρασκευή 10:00 μ.μ.. Το συνολικό πακέτο περιλαμβάνει ένα συμβολικό κόστος. Σε αυτό περιλαμβάνεται η μεταφορά των πελατών εντός πόλης, η περιήγηση στον χώρο παραγωγής και έκθεσης, η απόκτηση φωτογραφιών και ενθυμίων, αλλά και η παράθεση ενός γεύματος στο «Διάφανο Εργοστάσιο».

Πηγή: Volkswagen


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...