Yokohama ADVAN Sport V107

ADVAN Sport

Yokohama ADVAN Sport V107

Yokohama ADVAN Sport V107
Yokohama ADVAN Sport V107

Η Yokohama παρουσίασε σε μια διαδικτυακή εκδήλωση το νέο παγκόσμιο κορυφαίο ελαστικό της, το Yokohama ADVAN Sport V107.

 

ADVAN Sport

ADVAN Sport

 

Το ADVAN Sport V107 έχει αναπτυχθεί για χρήση σε premium αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, premium SUV υψηλών επιδόσεων και premium ηλεκτρικά οχήματα (EVs). Μετά από κοινά έργα ανάπτυξης με κορυφαίους κατασκευαστές premium αυτοκινήτων και δοκιμές στο κέντρο δοκιμών της Yokohama Rubber στο Nürburgring, που θεωρείται ευρέως η πιο απαιτητική διαδρομή αγώνων στον κόσμο, ξεκίνησε η παράδοση των ειδικών ελαστικών OE ADVAN Sport V107 το 2020, συμπεριλαμβανομένων των ελαστικών για τις Mercedes-AMG και BMW M.

 

Σύμφωνα με το νέο μεσοπρόθεσμο σχέδιο ανάπτυξης, με την ονομασία YΟΚΟΗΜΑ Transformation 2023 (YX2023), η YΟΚΟΗΑΜΑ στοχεύει στη μεγιστοποίηση των ποσοστών πωλήσεων των ελαστικών της με υψηλή προστιθέμενη αξία, δηλαδή της εμβληματικής σειράς ADVAN, της σειράς ελαστικών GEOLANDAR για SUV και φορτηγά, όπως και λοιπών χειμερινών ελαστικών. Μία από τις βασικές πρωτοβουλίεςπου υλοποιούνται στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής είναι η τοποθέτηση των ελαστικών ADVAN και GEOLANDAR ως μέρος του εργοστασιακού εξοπλισμού σε νέα αυτοκίνητα.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...