Κορυφαία διάκριση για το Audi Q3 Sportback

Audi Q3 Sportback

Κορυφαία διάκριση για το Audi Q3 Sportback

Κορυφαία διάκριση για το Audi Q3 Sportback
Κορυφαία διάκριση για το Audi Q3 Sportback

Κορυφαία διάκριση για το Audi Q3 Sportback το οποίο επικράτησε στην κατηγορία «Συμπαγή SUV / cross-country οχήματα», στο πλαίσιο των «Best Cars 2020».

 

Audi Q3 Sportback

Audi Q3 Sportback

 

Τα βραβεία επιλογής των «καλύτερων αυτοκινήτων», τα οποίο το «auto motor und sport» παρουσίασε για 44η φορά φέτος, αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς στην ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία. Μάλιστα, περισσότεροι από 100.000 αναγνώστες επιλέγουν τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα, μεταξύ 387 μοντέλων, από έντεκα κατηγορίες. Κάθε αναγνώστης είχε δύο ψήφους ανά κατηγορία. Μία για τον συνολικό νικητή και μία για το καλύτερο εισαγόμενο μοντέλο. Αναφορικά με την κατηγορία «Compact SUVs / cross-country vehicles», αυτή ήταν η μεγαλύτερη, με 63 μοντέλα.

 

 

Το Audi Q3 Sportback κέρδισε με ποσοστό ψήφων 11,5%. Άλλα μοντέλα της Audi που βρέθηκαν στο βάθρο ήταν το Α1 (δεύτερη θέση στην κατηγορία «Συμπαγή αυτοκίνητα») και τα A8 Sportback (τρίτη θέση στη κατηγορία «μεσαία αυτοκίνητα»), A8 (τρίτη θέση στην κατηγορία «πολυτελή αυτοκίνητα») και e-tron (Τρίτη θέση στην κατηγορία «SUV / οχήματα παντός εδάφους»).

 

 

«Αυτή η νίκη για το Q3 Sportback είναι μια επιβεβαίωση για εμάς και δείχνει τη δυναμική μας», δήλωσε κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής ο επικεφαλής σχεδιασμού της Audi, Marc Lichte. Και κατέληξε λέγοντας πως «Οι πελάτες εκτιμούν την ιδέα μας για το compact SUV premium με το προοδευτικό εξωτερικό. Η γραμμή οροφής τύπου coupé κάνει το Q3 Sportback να εμφανίζεται αρκετά μακρύτερο. Αυτό το καθιστά τον κομψό αδερφό του Q3.»

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...