Αύξηση 7,2% για τις πωλήσεις της Volvo

Volvo Cars

Αύξηση 7,2% για τις πωλήσεις της Volvo

Αύξηση 7,2% για τις πωλήσεις της Volvo
Αύξηση 7,2% για τις πωλήσεις της Volvo

Αύξηση 7,2% για τις πωλήσεις της Volvo, με την εταιρεία να διατηρεί τη δυναμική της τον Αύγουστο, σε σύγκριση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

 

Volvo Cars

Volvo Cars

 


Η εταιρεία πούλησε 51.239 αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια του μήνα και η αύξηση του όγκου οφείλεται στη συνεχιζόμενη ισχυρή ζήτηση για τη βραβευμένη σειρά SUV της Volvo Cars. Τους πρώτους οκτώ μήνες, η Volvo Cars πούλησε 383.492 αυτοκίνητα,
αριθμός μειωμένος κατά 13,5% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Η σειρά επαναφορτιζόμενων μοντέλων της Volvo Cars, με πλήρως ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης, εξακολούθησε να είναι δημοφιλής στους πελάτες. Το μερίδιο των μοντέλων Recharge υπερδιπλασιάστηκε τους πρώτους οκτώ μήνες, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι.



Αύξηση στην Ευρώπη



Οι πωλήσεις της Volvo Cars στην Ευρώπη έφτασαν τα 17.458 αυτοκίνητα τον Αύγουστο, σημειώνοντας αύξηση 4,9% σε σχέση με τον ίδιο μήνα πέρυσι. Κατά τους πρώτους οκτώ μήνες του έτους, οι πωλήσεις μειώθηκαν κατά 21,9 τοις εκατό από έτος σε έτος.



Αυξητική τάση σε Κίνα και ΗΠΑ



Στην Κίνα οι πωλήσεις έφτασαν τα 15.835 αυτοκίνητα, αύξηση 11,4% σε σύγκριση με τον Αύγουστο του περασμένου έτους. Τους πρώτους οκτώ μήνες του έτους, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 1,5%, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι.



Οι πωλήσεις των ΗΠΑ τον Αύγουστο συνέχισαν να αυξάνονται από έτος σε έτος κατά τη διάρκεια του μήνα και έφτασαν τα 10.378 αυτοκίνητα, αύξηση 12,9 τοις εκατό σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα πέρυσι. Τους πρώτους οκτώ μήνες, οι πωλήσεις των ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 7,0% σε 63.330 αυτοκίνητα, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι.



Στην κορυφή το XC60



Τον Αύγουστο, το XC60 μεσαίου μεγέθους SUV ήταν το κορυφαίο μοντέλο πώλησης για την εταιρεία, ακολουθούμενο από το XC40 compact SUV και το XC90 μεγάλο SUV. Κατά τη διάρκεια του μήνα, τα SUV αντιπροσώπευαν το 70,7% των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας, από 63,6% τον ίδιο μήνα πέρυσι.






#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...