Η BMW i γιορτάζει τα 10 χρόνια της

Η BMW i γιορτάζει τα 10 χρόνια της

Η BMW i γιορτάζει τα 10 χρόνια της

Η BMW i γιορτάζει τα 10 χρόνια της
Η BMW i γιορτάζει τα 10 χρόνια της

 

Η BMW i γιορτάζει τα 10 χρόνια της με μία καμπάνια που ήδη έχει ξεκινήσει και διαδραματίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

BMW i3s

BMW i3s

 

Η δέκατη επέτειος της μάρκας BMW i θα είναι επίσης το θέμα μιας ευρέως φάσματος ενημερωτικής καμπάνιας στα άλλα κανάλια των social media του BMW Group, που θα συνεχιστεί μέχρι το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου – International Motor Show (IAA) 2021.

 

 

BMW iX3

BMW iX3

 

Η BMW i συμβολίζει τον μετασχηματισμό της ατομικής μετακίνησης και διαδραματίζει πρωταρχικό ρόλο στους κόλπους του BMW Group ως εργαστήριο του μέλλοντος και μοχλός καινοτομίας για όλη την εταιρεία. Η μάρκα υιοθετεί μία ολιστική προσέγγιση της βιωσιμότητας. Η τρέχουσα εξέλιξη στους μελλοντικούς τομείς D-ACES (Design, Autonomous, Connected, Electrified & Services/Shared) είναι στενά συνδεδεμένη με την BMW i.

 

 

BMW i

BMW i – 10 years

 

 

Το πόσο ισχυρή είναι η επιρροή της BMW i ως πρωτοπόρου οραματικών τεχνολογιών μετακίνησης στην ανάπτυξη των οχημάτων του BMW Group, είναι ιδιαίτερα εμφανής στην επετειακή χρονιά. Η παραγωγή της BMW iX θα ξεκινήσει σε μερικούς μήνες. Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της BMW i είναι η νέα τεχνολογική ναυαρχίδα του BMW Group στους τομείς σχεδίασης, αυτόνομης οδήγησης, συνδεσιμότητας, ηλεκτροκίνησης και ψηφιακών υπηρεσιών. Λίγο αργότερα, θα ακολουθήσει η παγκόσμια πρεμιέρα της BMW i4, που μεταφέρει την αμιγώς ηλεκτρική οδηγική απόλαυση στη βασική κατηγορία της μάρκας – τη σπορ πολυτελή μεσαία κατηγορία – για πρώτη φορά.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...