Η Fiat γιορτάζει στη Γενεύη τα 120 χρόνια ιστορίας της

Η Fiat γιορτάζει στη Γενεύη τα 120 χρόνια ιστορίας της

Η Fiat γιορτάζει στη Γενεύη τα 120 χρόνια ιστορίας της

Η Fiat γιορτάζει στη Γενεύη τα 120 χρόνια ιστορίας της

Η Fiat γιορτάζει στη Γενεύη τα 120 χρόνια ιστορίας της

 

Η Fiat γιορτάζει στη Γενεύη τα 120 χρόνια ιστορίας της και παρουσιάζει στην ελβετική πόλη τη σειρά «120th», που αφορά τα 500, 500X και 500L.

 

Η Fiat γιορτάζει στη Γενεύη τα 120 χρόνια ιστορίας της

Η Fiat γιορτάζει στη Γενεύη τα 120 χρόνια ιστορίας της

 

Ο αριθμός 120 αντιπροσωπεύει τα 120 χρόνια ιστορίας της φίρμας, που μεταξύ άλλων, παρουσιάζει στη Γενεύη την έκδοση Panda Connected by Wind, όπως επίσης και άλλη μία για το 5θυρο Tipo Sport.

 

Η Fiat γιορτάζει στη Γενεύη τα 120 χρόνια ιστορίας της: Fiat 500X «120th»

 

Το crossover της Fiat διατίθεται για πρώτη φορά σε διχρωμία. Πέραν του μαύρου αμαξώματος και της λευκής οροφής, είναι διαθέσιμο και σε άλλους συνδυασμούς. Αυτές είναι λευκό αμάξωμα με μαύρη οροφή ή γκρι αμάξωμα και μαύρη οροφή. Το πακέτο ολοκληρώνεται με τους μαύρους καθρέπτες μεταλλικής απόχρωσης, τα χρωμιωμένα πλαίσια των θυρών και τις ζάντες ελαφρού κράματος. Εντός καμπίνας, τη διαφορά κάνουν οι νέες επενδύσεις, οι σκούρες επιφάνειες και ο πλούσιος εξοπλισμός. Η έκδοση «120th» είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα με τους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου της σειράς. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι νέοι Turbo FireFly απόδοσης 120 και 150 ίππων (1,0 λίτρου και 1,3 λίτρων αντίστοιχα). Να σημειωθεί πως η διχρωμία μαύρου-λευκού χρώματος, ονομάζεται Tuxedo (σμόκιν) και πως πέραν αυτής, η σειρά είναι διαθέσιμη σε επιπλέον τέσσερα χρώματα.

 

Η Fiat γιορτάζει στη Γενεύη τα 120 χρόνια ιστορίας της: Fiat 500 «120th»

 

Διατίθεται στη διχρωμία Tuxedo και με πλούσιο εξοπλισμό. Η καμπίνα προσφέρει υψηλή αισθητική. Η έκδοση «120th» διατίθεται σε όλη τη σειρά ατμοσφαιρικών και turbo κινητήρων βενζίνης (1,2 λίτρων απόδοσης 69 και 0,9 λίτρων Twin Air, 85 ίππων).

 

Η Fiat γιορτάζει στη Γενεύη τα 120 χρόνια ιστορίας της: Fiat 500L «120th»

 

Διατίθεται στη διχρωμία Tuxedo και αυτό. Μάλιστα τα στοιχεία σε μαύρη μεταλλική απόχρωση και χρώμιο προσφέρουν τον δικό τους τόνο. Οι επιλογές στους κινητήρες αφορούν των 1,4 λίτρων απόδοσης 95 ίππων, όσο και αυτούς του πετρελαίου MultiJet με ισχύ 95 και 120 ίππων, των 1,3 και 1,6 λίτρων αντίστοιχα.

 

Η Fiat γιορτάζει στη Γενεύη τα 120 χρόνια ιστορίας της: Panda Connected by Wind

 

Αυτή η έκδοση έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τη Wind και προσφέρει δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο με 50GB το μήνα. Έτσι, το αυτοκίνητο μπορεί να λειτουργήσει ως Wi-Fi router, δίνοντας πρόσβαση σε 15 συσκευές ταυτοχρόνως. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν απαιτείται καμία ιδιαίτερη διαδικασία ή εφαρμογή, με την ενεργοποίηση του συστήματος.

 

Η Fiat γιορτάζει στη Γενεύη τα 120 χρόνια ιστορίας της: Tipo Sport

 

Το 5θυρο Tipo Sport δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Mopar και παρουσιάζεται στη Γενεύη στη διχρωμία λευκού αμαξώματος και μαύρης οροφής. Το αυτοκίνητο που θα βρίσκεται στην Έκθεση, είναι εφοδιασμένο με τον diesel κινητήρα 1,6 λίτρων Multijet των 120 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT. Η δυναμική εικόνα του 5θυρου οχήματος, πλαισιώνεται από τους προφυλακτήρες, τα μαρσπιέ, την πίσω αεροτομή και τους νέους τροχούς ελαφρού κράματος, 18 ιντσών. Στο εσωτερικό, τα καθίσματα διαθέτουν επένδυση δέρματος/υφάσματος με όμορφες ραφές, ενώ ο εξοπλισμός είναι πλούσιος. Το νέο Tipo διατίθεται σε τρεις εκδοχές αμαξώματος (5θυρο, sedan και Station Wagon) και εφοδιάζεται με μια μεγάλη γκάμα ισχυρών και οικονομικών κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου.

 

Αξεσουάρ από τη Mopar

 

Στη Γενεύη η Mopar παρουσιάζει στον χώρο της Fiat μια σειρά αξεσουάρ υψηλής ποιότητας. Ο εκάστοτε αγοραστής μπορεί να διαμορφώσει το αυτοκίνητο σύμφωνα με τις προτιμήσεις του, δημιουργώντας ειδικά πακέτα προσωποποίησης.

 

by Fiat

Μερικά από τα προϊόντα lifestyle που κατασκεύασε η εταιρεία με αφορμή τα 120 χρόνια από την ίδρυσή της, είναι η συλλογή Gabs, εταιρεία που ασχολείται με το design. Παράλληλα, διαθέσιμη είναι και μια νέα σειρά προϊόντων μόδας, καθώς και συλλεκτικό T-shirt «FIAT Centoventi – made in FIAT».

Πηγή: Fiat


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...