Η Mitsubishi στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης

Η Mitsubishi στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης (1)

Η Mitsubishi στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης

Η Mitsubishi στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης (1)

Η Mitsubishi στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης (1)

 

Η Mitsubishi στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης, με την εταιρεία να παρουσιάζει για πρώτη φορά τα Engelberg Tourer και ASX.

 

Η Mitsubishi στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης - Engelberg Tourer

Η Mitsubishi στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης – Engelberg Tourer

 

Επιπλέον, το L200 ντεμπουτάρει για πρώτη φορά στην Ευρώπη, την ώρα που η εταιρεία θα επιδείξει και μια νέα υπηρεσία, την Dendo Drive House (DDH), που προσφέρει λύσεις για τη μείωση της κλιματικής αλλαγής και τη στήριξη της ζήτησης για περισσότερη ενέργεια.

 

Το σύστημα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να παράγουν, αποθηκεύουν και να μοιράζουν την ενέργεια ανάμεσα στο όχημα και την οικία τους. Το πακέτο, που αποκαλείται Dendo και στα ιαπωνικά μεταφράζεται σε «ηλεκτρικό», πλαισιώνεται από ηλιακά πάνελ, αμφίδρομο φορτιστή τεχνολογίας Vehicle-to-Home (V2H), οικιακή μπαταρία και ένα Mitsubishi PHEV.

 

Η Mitsubishi στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης - Dendo Drive House

Η Mitsubishi στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης – Dendo Drive House

 

Στην επίδειξη που θα πραγματοποιηθεί, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να καταλάβουν πώς θα έχουν μειωμένους λογαριασμούς ρεύματος και κόστη, πώς θα παρέχουν τροφοδοσία έκτακτης ανάγκης και πώς θα δημιουργούν μια πιο βιώσιμη παροχή.

 

Επίδειξη διασυνδεδεμένων υπηρεσιών

 

Σε άλλο μέρος του περιπτέρου της Mitsubishi στη Γενεύη, η εταιρεία θα προχωρήσει σε επίδειξη του Mitsubishi Connect. Σε αυτή, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να κατανοήσουν πώς το σύστημα πολυμέσων Smartphone-link Display Audio (SDA) μπορεί να παράσχει ασφάλεια και ενημερωδιασκέδαση, μέσω κινητού τηλεφώνου ή άλλων συσκευών.

 

Η Mitsubishi στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης - ASX

Η Mitsubishi στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης – ASX

 

Η Mitsubishi στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης: νέο L200

 

Αναφορικά με τα οχήματα που παρουσιάζει στο Σαλόνι της Γενεύης η Mitsubishi, πέραν των προαναφερθέντων, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ευρώπη το νέο L200, που απευθύνεται στην ευρωπαϊκή αγορά. Εισάγει μια νέα γενιά εμπρός σχεδιασμού του πλάνου Dynamic Shield της φίρμας, σύστημα 4κίνησης που βελτιώνει τη συμπεριφορά του σε όλες τις επιφάνειες, ενώ εφοδιάζεται με πολλά συστήματα ασφαλείας.

 

Το αυτοκίνητο έχει παραχθεί για να αντέχει στη σκληρή χρήση, να είναι αξιόπιστο και παράλληλα άνετο για τους επιβάτες.

 

Εφοδιάζεται με έναν νέο turbodiesel κινητήρα 2,2 λίτρων, που συνεργάζεται με ένα 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ή με χειροκίνητα. Η επιτάχυνσή του είναι γρήγορη και γραμμική ταυτόχρονα, παράγοντας λιγότερο θόρυβο. Διαθέτει καταλύτη SCR που μειώνει τα οξείδια του αζώτου και πληροί τους κανονισμούς εκπομπών EURO 6d-TEMP.

 

Πηγή: Mitsubishi


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...