Η Mercedes στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

Η Mercedes στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

Η Mercedes στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

Η Mercedes στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

Η Mercedes στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

 

Η Mercedes στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, με έξι παγκόσμιες πρεμιέρες, που μεταξύ άλλων θα αφορούν τη CLA Shooting Brake και ένα SUV.

 

Η Mercedes στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

Η Mercedes στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

 

 Στη Γενεύη θα δώσει το «παρών» η Mercedes-Benz, η οποία πρόκειται να προχωρήσει σε έξι παγκόσμιες πρεμιέρες. Αυτές αφορούν τη νέα CLA Shooting Brake, το Concept EQV, την ανανεωμένη GLC, το μονοθέσιο για το πρωτάθλημα Formula Ε 2019/20, το smart forease+ και τη νέα V-Class.

 

Η Mercedes στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης: CLA Shooting Brake

 

Πρόκειται για την παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου, με σχεδιασμό παρόμοιο με τη CLA Coupe. Το design είναι κομψό, ενώ το μυώδες πίσω μέρος ωφελεί τους τομείς της πρακτικότητας και της χωρητικότητας. Το εσωτερικό μετατρέπεται σε «δροσερό» και στιλάτο, ενώ η διεπαφή του με τον χρήστη είναι έξυπνη, χάρη στις ψηφιακές τεχνολογίες. Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με τα τελευταία συστήματα υποβοήθησης και παρέχει υψηλά επίπεδα ασφαλείας, με μερικά από αυτά να έχουν παρθεί από την S-Class.

 

Το μέλλον των ηλεκτρικών SUV

 

Παρουσιάζεται στο κοινό για πρώτη φορά. Είναι το Concept EQV, που αποτελεί το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV. Δεν εκπέμπει ρύπους, είναι ισχυρό, λειτουργικό και καλαίσθητο.

 

Νέα V-Class

 

Ντεμπούτο για ακόμα ένα όχημα της φίρμας. Οι κυριότερες αλλαγές εντοπίζονται στο εμπρός τμήμα, στην παρουσίαση του diesel 4κύλινδρου κινητήρα OM 654 σε διάφορες εκδόσεις, όπως ο V 300 d, με μέγιστη ισχύ 176 kW / 239 hp. Το αυτόματο κιβώτιο 9G-TRONIC εφοδιάζει για πρώτη φορά το όχημα, ενώ εξοπλίζεται με νέα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης.

 

Ανανεωμένη GLC

 

Όπως οι προκάτοχοί του, το SUV διακρίνεται για τις off-road ικανότητές του, τους χώρους, την πρακτικότητα και την άνεση. Με το φαρδύ, σπορ design της, το MBUX, τον έλεγχο αφής, τα συστήματα υποβοήθησης και την ανανεωμένη γκάμα κινητήρων, η νέα GLC, προσφέρει πάρα πολλά στον κάτοχό της.

 

Η Mercedes στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης: άλλες δύο πρεμιέρες

 

Η πρώτη αφορά το μονοθέσιο για το πρωτάθλημα ABB FIA Formula E του 2019/20, το οποίο θα μετάσχει με την ομάδα Mercedes-Benz EQ Formula E. Αυτό το πρωτάθλημα αποτελεί την ιδανική βάση για την παρουσίαση των ηλεκτρικών οχημάτων υπό τη σκέπη της τεχνολογίας EQ.

 

Η δεύτερη έχει να κάνει με το smart forease+. Περισσότερες από οκτώ υπηρεσίες κινητικότητας, όπως το ιδιωτικό carsharing και οι παραγγελίες, κάνουν τη ζωή στην πόλη ευκολότερη και τη διαδρομή «παιχνιδάκι», χάρη στο νέο σύστημα καθοδήγησης.

 

Ελκυστικά νέα μοντέλα

 

Τέλος, για πρώτη φορά παρουσιάζονται τρία ειδικά μοντέλα των Mercedes-Benz και Mercedes-AMG. Πρόκειται για την SL 500 Grand Edition με προσεγμένα στοιχεία εσωτερικού, την SLC 300 Final Edition σε αποκλειστική απόχρωση sun yellow και την S 65 Final Edition που ολοκληρώνει την πετυχημένη πορεία του 6λιτρου V12 biturbo κινητήρα της S-Class Saloon.

 

Πηγή: Mercedes-Benz


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...