Η Porsche Taycan θριαμβεύτρια των WCOTY

Porsche Taycan

Η Porsche Taycan θριαμβεύτρια των WCOTY

Η Porsche Taycan θριαμβεύτρια των WCOTY
Η Porsche Taycan θριαμβεύτρια των WCOTY

Η Porsche Taycan θριαμβεύτρια των WCOTY, με το εν λόγω μοντέλο να κλέβει τις εντυπώσεις στα φετινά βραβεία για το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς».

 

Porsche Taycan

Porsche Taycan



To ηλεκτρικό αυτοκίνητο της γερμανικής εταιρείας κατέκτησε τη νίκη στις κατηγορίες «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Επιδόσεων της χρονιάς» και «Παγκόσμιο Πολυτελές Αυτοκίνητο της χρονιάς». Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός πως τη δεύτερη θέση και στις δύο κατηγορίες πήρε η θρυλική 911. Τέλος, στην κατηγορία των επιδόσεων, η 718 Spyder κατετάγη τρίτη.



Οι νικητές των βραβείων ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια ζωντανής ηλεκτρονικής διάσκεψης από τον οργανισμό WCOTY. Ο τελευταίος περιλαμβάνει 86 δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου. Μάλιστα αυτοί επέλεξαν τους νικητές ανάμεσα σε 50 νέα αυτοκίνητα.



Ο Michael Steiner, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής για την Έρευνα και Ανάπτυξη, έλαβε τα βραβεία και στη συνέχεια ανέφερε τα εξής. “Αυτή η διπλή νίκη στις κατηγορίες World Performance Car και World Luxury Car υπογραμμίζει τι θέλαμε να επιτύχουμε όταν σκεπτόμασταν την Taycan. Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα πλήρως ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο. Παράλληλα επιθυμούσαμε να εστιάσουμε στη σύγχρονη ψηφιακή πολυτέλεια και την άνεση για τέσσερις επιβάτες. Είμαστε ευτυχείς που η κριτική επιτροπή του WCOTY ανταμείβει αυτές τις προσπάθειες».












#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...