Κομψότητα σε κίνηση

Κομψότητα σε κίνηση

Κομψότητα σε κίνηση

Κομψότητα σε κίνηση
Κομψότητα σε κίνηση

 

Κομψότητα σε κίνηση, αυτό είναι τo νέο ντοκιμαντέρ με το οποίο ο CEO της Lancia, κ. Luca Napolitano, γιορτάζει την 115η επέτειο της μάρκας.

 

 

Lancia Aurelia B24 Spider Convertible

Lancia Aurelia B24 Spider Convertible

 

Μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ ξεκινά την πορείας της με στόχο να σηματοδοτήσει τους εορτασμούς για τα 115α γενέθλια της Lancia στις 27 Νοεμβρίου. Με τίτλο «Κομψότητα σε κίνηση», στη σειρά ο κ. Luca Napolitano, CEO της Lancia, σε κάθε επεισόδιο θα έχει έναν φιλοξενούμενο με το οποίον συζητούν για τη μάρκα που αγαπούν χιλιάδες φίλοι του αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο.

 

 

«Αν η Lancia έχει τόσους πολλούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο», αναφέρει ο κ. Napolitano, «το οφείλει στη ξεχωριστή της σχεδίαση και τη διαχρονική ομορφιά και κομψότητα των μοντέλων της. Στα 115 χρόνια πορείας της, η Lancia δημιούργησε αυτοκίνητα που παρέμειναν στις καρδιές του κόσμου παρά το πέρασμα του χρόνου. Ο ίδιος ο Vincenzo Lancia είχε μια πολύ ξεκάθαρη ιδέα για το πώς πρέπει να είναι ένα αυτοκίνητο: καινοτόμο σε τεχνικό και στιλιστικό επίπεδο, ευέλικτο και συμπαγές.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...