Νέος πύργος ελέγχου της Seat

Νέος πύργος ελέγχου της Seat

Νέος πύργος ελέγχου της Seat

Νέος πύργος ελέγχου της Seat

Νέος πύργος ελέγχου της Seat για τη διαχείριση της θέσης των 16 plus εκατομμυρίων εξαρτημάτων που χρειάζονται στο Martorell για την κατασκευή 2.300 αυτοκινήτων.

 

SEAT Control Tower

SEAT Control Tower

Ένα videowall διαιρούμενο σε διαφορετικές οθόνες που εμφανίζουν συνεχώς ενημερωμένους αριθμούς, γραφήματα, χάρτες με δρομολόγια, κωδικούς… Μοιάζει με τον πύργο ελέγχου σε ένα αεροδρόμιο, αλλά δεν είναι. Είναι ο πύργος ελέγχου της Seat στο Logistics Centre. Πρόκειται για ένα νέο σύστημα που διασφαλίζει ότι τα δεδομένα που συνδέονται με τα 16 εκατομμύρια εξαρτήματα που χρειάζονται καθημερινά για να κατασκευαστούν περίπου 2.300 αυτοκίνητα, μεταδίδονται σε πραγματικό χρόνο.

 

Συνδεδεμένος με την καινοτομία

 

Σε μόλις 26 εβδομάδες, δημιουργήθηκε ένα πρωτοποριακό έργο στο Logistics Centre της Seat. Αυτό χρησιμοποιεί μια εφαρμογή για την παρακολούθηση της ακριβούς θέσης σε πραγματικό χρόνο κάθε τμήματος που χρειάζεται για την κατασκευή ενός αυτοκινήτου σε σχέση με τις ανάγκες παραγωγής. «Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Seat θα έχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τη ροή υλικού, τις ειδοποιήσεις λειτουργίας διαμετακόμισης και την κατανάλωση υλικών παραγωγής. Οι πληροφορίες που χρειάζονταν ώρες και αρκετές τηλεφωνικές κλήσεις για να μεταφερθούν, τώρα θα μεταφέρονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα», δήλωσε ο διευθυντής του έργου Νταβίντ Καστίγια.

 

SEAT Control Tower

SEAT Control Tower

200.000 αριθμοί ενημερώνονται καθημερινά σε πραγματικό χρόνο

Ένα αυτοκίνητο είναι ένα γιγαντιαίο παζλ. Σε αυτό, κάθε στοιχείο και εξάρτημα είναι απαραίτητο. Συνεπώς είναι σημαντικό να υπάρχει γνώση πού είναι το καθένα και πότε θα φτάσει εγκαίρως.

 

Ημέρα Καινοτομίας

 

Αυτή η εφαρμογή έχει κερδίσει μια θέση στον κατάλογο επιλογών, η οποία αναγνωρίζει τα πιο καινοτόμα προγράμματα. «Σε αυτό το στάδιο μπορούμε να προβλέψουμε με επιτυχία τις ανάγκες παραγωγής πολύ νωρίτερα. Τα άμεσα οφέλη είναι για τους πελάτες. Αυτό καθώς μπορούμε να τους διαβεβαιώσουμε για την ημερομηνία παράδοσης, γνωρίζοντας ακριβώς ότι τα μέρη του αυτοκινήτου τους θα είναι διαθέσιμα κατά την προγραμματισμένη ημερομηνία κατασκευής του», εξηγεί ο διευθυντής του έργου.

 

Πηγή: Seat


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...