Nissan Charge, για ευκολότερη φόρτιση

Nissan Charge, για ευκολότερη φόρτιση

Nissan Charge, για ευκολότερη φόρτιση

Nissan Charge, για ευκολότερη φόρτιση

Η Nissan κάνει ευκολότερη τη φόρτιση ενός EV, με την εταιρεία να αποκαλύπτει μια νέα υπηρεσία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, τη Nissan Charge.

 

Nissan Charge, για ευκολότερη φόρτιση

Nissan Charge app, για ευκολότερη φόρτιση

Η υπηρεσία έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Plugsurfing. Μάλιστα επιτρέπει στους κατόχους του LEAF να έχουν πρόσβαση σε ένα δίκτυο άνω των 100.000 σημείων φόρτισης σε όλη την Ευρώπη.

 

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε όλα τα LEAF, μεταχειρισμένα ή καινούργια. Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αναζητήσουν το καλύτερο σημείο φόρτισης με βάση το μοντέλο, την ταχύτητα και τον τύπο φόρτισης, διευκολύνοντας τον χρήστη.

 

Μέσω smartphone, είναι εφικτή η φόρτιση σε συμβατούς σταθμούς εξ αποστάσεως.

 

Για την εγγραφή, οι ιδιοκτήτες LEAF οφείλουν να κάνουν λήψη της δωρεάν εφαρμογής και να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό. Αυτός απαιτεί μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έναν κωδικό πρόσβασης, τον αριθμό VIN του οχήματός του και μια έγκυρη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή εναλλακτικά PayPal.

 

Η Nissan Charge είναι τώρα διαθέσιμη στη Γερμανία και την Ιταλία. Αργότερα θα ακολουθήσουν Βέλγιο, Γαλλία, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία,  Πορτογαλία, Αυστρία, Ελβετία. Στη συνέχεια, Νορβηγία, Δανία,  Σουηδία, Φινλανδία, Πολωνία, Τσεχική Δημοκρατία, Ουγγαρία και Σλοβακία.

 

Πηγή: Nissan


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...