Νέο Ford Bronco

Νέο Ford Bronco

Νέο Ford Bronco

Νέο Ford Bronco

Νέο Ford Bronco

 

Το νέο Ford Bronco θα είναι ένα μέσου μεγέθους SUV, που θα είναι μέρος του παγκόσμιου χαρτοφυλακίου της Ford, το 2020.

 

Ford Bronco 2004 concept

Ford Bronco 2004 concept

 

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ford Αμερικής, Τζο Χίνρικς, το Ford Bronco θα επιστρέψει στην παραγωγή το 2020. Μάλιστα θα είναι ένα 4×4 SUV μέσου μεγέθους και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Ford στο Γουέιν του Μίσιγκαν. Με άλλα λόγια, στην ίδια μονάδα που κατασκευάστηκαν από το 1966 έως το 1996 τα προηγούμενα Bronco.

 

 

Το Bronco παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1965. Κυκλοφόρησε ωστόσο το 1966. Οι διαθέσιμες επιλογές κατά την 7ετή, πρώτη «θητεία» του παρθενικού μοντέλου περιελάμβαναν ένα ραδιόφωνο CB, βοηθητική δεξαμενή καυσίμου, PTO (Power Take-Off), «εργάτη» και εργαλείο εκσκαφής.

 

 

Η παραγωγή του Bronco συνεχίστηκε για 30 χρόνια. Και μπορεί το 1966 να χαρακτηρίστηκε ως compact SUV, στη συνέχεια, πάντως, μοιράστηκε τις προδιαγραφές σε ύψος και πλάτος, του Ford F-150. Στη νέα του εκδοχή αναμένεται ότι θα μοιράζεται την ίδια exteme φιλοσοφία με το αρχικό μοντέλο. Όχι όμως και το ίδιο όνομα, μια και αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα.

 

 

Πηγή: Ford


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...